Man 43 jaar Steenbergen
>
>
Man 43 jaar Steenbergen

Man 43 jaar Steenbergen

Over

Iwan staat bekend om zijn positiviteit, eerlijkheid en als levensgenieter. Hij heeft specialistisch werk in de technische branche. Hij houdt van de uitdagingen en de sociale contacten die zijn werk met zich meebrengt. Thuiswerken is niets voor hem, hij werkt graag met zijn handen en houdt van de variatie in zijn werk.

Naast zijn werk gaat hij graag naar evenementen, maar ook reizen is een passie van hem. Vier tot vijf keer per jaar trekt hij eropuit. Dubai trekt hem erg aan, maar ook de berglandschappen van Oostenrijk. Daar kan hij genieten van de ruige natuur en het heerlijke eten.

Ook gaat hij regelmatig naar concerten en geniet van coverbandjes. Zijn muzieksmaak is popmuziek uit de jaren 80 en 90 en rockmuziek. Met zijn interesse in auto’s, autosport en techniek is Iwan een man van uiteenlopende passies.

Door zijn nuchtere en gezellige persoonlijkheid heeft Iwan een levendig sociaal leven waarin humor een belangrijke rol speelt. Hij heeft jarenlange vriendschappen en heeft ook in zijn omgeving veel connecties. Iwan heeft geen kinderen, maar heeft wel eerder een langdurige relatie gehad. Hij is betrouwbaar en zal altijd voor je klaarstaan.

Persoonlijk

Lengte: 1.84 m
Postuur: normaal
Kleur ogen: blauw/groen
Haar: kort donkerbruin
Kledingstijl: casual

man matchmaker

Hij zoekt

Een nuchtere, gezellige, positieve Hollandse meid zou heel goed bij hem passen.

Vind jij humor ook belangrijk, ben je tussen de (ongeveer) 35-45 jaar en zou je het leuk vinden om hem te ontmoeten? Neem dan contact met ons op.

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match. Voor het matchen en het regelen van de date vragen wij geen vergoeding.

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart