man 59 jaar Werkendam
>
>
man 59 jaar Werkendam

man 59 jaar Werkendam

Over

Varen is de passie van deze man. Als kapitein op een binnenvaartschip zit hij dan ook helemaal op zijn plek. Hij zou het daarom fantastisch vinden als hij een vrouw zou ontmoeten waarmee hij deze passie kan delen.

Deze man staat erg positief in het leven. Hij houdt ervan om gezellige mensen om zich heen te hebben en bijvoorbeeld een hapje te gaan eten of een drankje te drinken op het terras. Hij kan ook gemakkelijk contact leggen met anderen.

Hij heeft 2 langere relaties gehad. Uit zijn eerste huwelijk van 15 jaar heeft hij 2 volwassen kinderen. Het contact met zijn ex is goed en hij ziet zijn kinderen nog geregeld. Hierna heeft hij nog 10 jaar een lat relatie gehad, waarbij ze samen een dochter hebben gekregen. Zij is nu 7 jaar. Ook met haar heeft hij nog goed contact.

Hij is erg sterk in het zoeken naar oplossingen en gooit niet graag het bijltje erbij neer. Hij is een rustig persoon, maar vergis je niet, humor is belangrijk voor deze man. Daarbij kan hij zeker romantisch zijn, houdt hij van degelijkheid en beschaafdheid en het hebben van respect voor elkaar.

Voor zijn werk is hij steeds 14 dagen van huis, maar ook twee weken thuis. Dit het hele jaar door. Hij heeft een erg verantwoordelijke baan, wat hem goed ligt. Ondertussen is hij bezig om zijn eigen schip te laten bouwen om zelfstandig verder te kunnen gaan.

Persoonlijk

Lengte: 178 m
Postuur: normaal/volslank
Kleur ogen: blauw
Haar: kort, grijs
Kledingstijl: casual/sportief
Roken: ja
Drinken: bij gelegenheid

man matchmaker

Hij zoekt

Hij zou graag een vrouwelijke vrouw ontmoeten. Ze heeft wel wat levenservaring en staat positief in het leven.

Welke gezellige vrouw zou het leuk vinden om mee te varen met deze man? Ben jij dat? Neem dan contact met ons op

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match. Voor het matchen en het regelen van de date vragen wij niks.

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart