man 31 jaar Willebroek
>
>
man 31 jaar Willebroek

man 31 jaar Willebroek

Over

Deze sympathieke, charmante en aantrekkelijke man heeft een hele fijne uitstraling. Met zijn sportieve levensstijl is hij altijd in beweging. Hij is een gepassioneerde hardloper en zwemt graag. Zijn energieke levenshouding komt niet alleen tot uiting in zijn activiteiten, maar ook in zijn werk. Met verschillende technische diploma’s op zak, is hij een gewaardeerde professional bij een Nederlands-Belgisch bedrijf.

Naast zijn sportieve bezigheden heeft hij ook een interesse in yoga en reist hij graag naar nieuwe landen om andere culturen te ontdekken. Deze wereldse man heeft twee oudere broers en heeft op jonge leeftijd al zelfstandig de stap gezet om zijn passie in sport te volgen. Vanuit Tunesië verhuisde hij op zijn 17e naar Frankrijk, en later vond hij zijn thuis in België waar hij een huis heeft gekocht.

Hij is een harde werker met een bescheiden karakter. Hij kan gemakkelijk contact maken en hij is heel fijn in de omgang en benadert anderen op een vriendelijke en respectvolle manier.

Deze man hecht waarde aan oprechte connecties en heeft een diverse vriendengroep. Hij geniet van het samenzijn met zijn vrienden en gaat graag een biertje met ze drinken. Naast zijn sociale activiteiten is hij ook actief als vrijwilliger bij het blindeninstituut, waar hij een paar keer per jaar zijn tijd en energie steekt in het fietsen met mensen met een beperking. Hij vindt het belangrijk om anderen te kunnen helpen en een positieve impact te maken.

Met zijn open geest past hij goed bij de mentaliteit in Nederland. Hij waardeert oprechtheid en hoopt iemand te ontmoeten met wie hij een diepe connectie kan opbouwen. Na een langdurige relatie is hij nu klaar om iemand te vinden met wie hij een gezin kan stichten en de mooie momenten in het leven kan delen.

Persoonlijk

Lengte: 1.90 m
Postuur: normaal
Kleur ogen: bruin
Haar: kort, donker
Kledingstijl: casual, sportief
Roken: nee
Drankje: soms
Kinderen: nee, kinderwens

man matchmaker

Hij zoekt

Hij zou graag een vrolijke en avontuurlijke vrouw ontmoeten. Iemand op wie hij kan rekenen.

Ben jij die lieve vrouw met een open karakter die geniet van het leven? Dan is deze man misschien wel de perfecte match voor jou!

Laat het ons weten en wie weet ontmoet je hem binnenkort wel!

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match. 

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart