Wouter (38) Oss
>
>
Wouter (38) Oss

Wouter (38) Oss

Over

Wouter is een lieve, zorgzame en opgewekte man met veel interesses. Als Verzorgende IG werkt hij al ruim 13 jaar voornamelijk met mensen met dementie. Zijn uren zijn onregelmatig, maar al wel ruim vooraf bekend. Hij werkt ongeveer 28 uur per week en hij zou graag nog als ambulance broeder aan de slag willen.

Hij heeft een gezonde levensstijl. Wouter eet gezond en zoekt zijn beweging in wandelen en hardlopen. Hij houdt van koken en gaat graag gezellig uit eten. Buiten werktijd is hij het liefst creatief bezig. Hij is goed in het maken van gedichten en hij maakt video’s en zelfs games. Hij heeft een brede muzieksmaak. Hij heeft een aantal jaar gedrumd en zijn ritmegevoel zorgt er ook voor dat hij goed kan dansen. Hij houdt wel van een beetje spanning, zo is hij een keer gaan skydiven en bungeejumpen, maar hij kan ook erg genieten van een avondje op de bank met een goede film of een avondje Risk.

Hij heeft een aantal relaties gehad, maar hij heeft geen kinderen. Wel vindt hij het erg leuk dat hij twee kleine nichtjes heeft waar hij graag iets leuks mee gaat doen. Zijn verlangen naar een eigen gezin is er zeker, maar hij staat ook open voor een relatie met iemand die niet per se een kinderwens heeft. Het maakt hem ook niet uit als zijn partner al kinderen heeft, hij is daar flexibel in. Het belangrijkste voor hem is een oprechte connectie en de mogelijkheid om samen een mooie toekomst op te bouwen.

Wouter kan gemakkelijk contact leggen met anderen en humor is belangrijk voor hem. Hij is vriendelijk, sociaal en empathisch, daarnaast heeft hij ook doorzettingsvermogen. Gelijkwaardigheid in een relatie is belangrijk voor hem en hij laat zich graag van zijn romantische kant zien.

Persoonlijk

Lengte: 1,90 m
Postuur: Krachtige bouw
Kleur ogen: Bruin/groen
Haar: Kort, bruin
Kledingstijl: Casual
Kinderen: Kinderwens
Roken: Nee
Drankje: Bij gelegenheid

Hij zoekt

Wouter zoekt een vrouw tussen de 26 en 43 jaar. Het liefst binnen 1,5 uur rijden bij hem vandaan. Hij vindt het aantrekkelijk als zij voor haar mening op kan komen.

Spreekt het profiel van Wouter je aan? Zou jij een gelijkwaardige relatie willen? En zou je hem graag willen ontmoeten? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match en wie weet ontmoeten jullie elkaar snel!

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart