This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Brabant

 

Wij vinden een match voor jou!

 
 • *

  Opzoek naar een date bij de familie Gillis, massa is kassa

  In december ontvingen wij een telefoontje. "Kunnen jullie een date regelen voor Ankie?" Klein detail, het is voor een tv programma en de opnames zijn over 2 dagen.Ankie blijkt de vrijgezelle vriendin van de familie Gillis te zijn, bekend van het tv p...
  *

  Matchmaker Zuid Holland is een feit!

  Matchmaker Zuid Holland is een feit! Naast Matchmaker Brabant is er nu ook een datingbureau voor singles uit Zuid Holland.   Eigenaresse Ilse Jespers heeft in Stephanie Velissariou haar partner in crime gevonden. Samen zullen ze singles...
  *

  Matchmaker Brabant bij Breda Nu

  Breda Nu gaat bij Bredase ondernemers op bezoek om te kijken hoe het met ze gaat tijdens Corona. Het programma "De ondernemer centraal" wordt uitgezonden van 22 december t/m 25 december op Breda Nu. Het is een initiatief van Breda steunt Breda waar w...
  taalgebruik flirten

  Wat stem- en taalgebruik doet tijdens het flirten

    Misschien heb je het wel eens gehad. Je hebt leuk met iemand gesproken op een datingsite en jullie hebben besloten een keer af te spreken. Tot nu toe was alles leuk aan de berichten die jullie elkaar hebben gestuurd. De foto’s klopten, ...
 • *

  Een hele bijzondere date...

  Achter deze bos bloemen zit wel een erg bijzonder verhaal.We zijn deze week benaderd door een tv programma. We moeten hiervoor een date regelen en dat is meer dan geslaagd.   Vandaag waren de opnames. De date verliep fantastisch. Er is ook al ...
  *

  Is de stap om te gaan daten te groot na het verlies van je partner?

  Daten is lastig. Dat geldt trouwens voor bijna voor iedereen. Soms zijn er omstandigheden waardoor daten nog moeilijker is. Denk bijvoorbeeld aan het ontmoeten van iemand nadat je partner is overleden.
  *

  Breda steunt Breda, de ondernemer in beeld

  Vandaag hadden we opnames voor Breda Nu i.s.m. Breda steunt Breda. Zij brengen Bredase ondernemers in beeld. Hierbij gaat het vooral over ondernemen in Breda tijdens de coronatijd.  Het was fijn om wat extra aandacht te geven aan het vrijgezel z...
  matchmaker brabant mondkapje

  Flirten met een mondkapje, zo doe je dat!

  Laatst zijn we geïnterviewd over de mogelijkheden van flirten met een mondkapje. Bekijk het filmpje hier...
 • Singles Day Matchmaker Brabant

  Gratis intake Singles Day 2020!

  Verwen je zelf tijdens Singles Day 2020. Krijg je intakegesprek gratis! (€ 175 korting!)
  *

  Relatiebemiddeling Brabant gaat verder onder de naam Matchmaker Brabant

  Vanaf 1 november heeft Relatiebemiddeling Brabant een nieuwe eigenaar. Ilse Jespers neemt na 7 jaar het stokje over van Diana Brakkee. We gaan verder onder de naam Matchmaker Brabant.   Inhoudelijk verandert er niet zoveel, we blijve...
  *

  Flirten kan ook met een mondkapje op

  Lachen naar die knappe onbekende die je tegenkomt in de supermarkt, dat gaat straks niet meer als de mondkapjesplicht wordt ingevoerd, toch? Flirten terwijl de helft van je gezicht bedekt is door een mondkapje hoeft echt geen probleem te zijn. Je mimiek komt wat minder goed over, maar het hoeft echt geen belemmering te zijn... 
  *

  Waarom mooie en slimme vrouwen vrijgezel zijn!

  "Hoe kan het toch dat jij nog niemand hebt gevonden", dit krijgen mijn (voornamelijk vrouwelijke) cliënten regelmatig te horen. Ze hebben alles mee. Ze hebben een mooi uiterlijk, zijn slim, hebben alles goed op orde, waarom heeft deze vrouw nog geen relatie? Willen mannen misschien geen vrouw die aan ze gewaagd is? Het antwoord is: jazeker, mannen willen graag een vrouw die intelligent is. En ik hoef je vast ook niet te vertellen dat mannen een mooi uiterlijk belangrijk vinden! Waar kan het dan wel aan liggen?
 • *

  De nadelen van single zijn!

  Wanneer je een relatie hebt, maar ook wanneer je single bent, heeft dat voordelen en nadelen. Laat je echter niet van de wijs brengen door enkele onderzoeksresultaten en kies vooral voor jezelf de juiste weg!
  *

  De voordelen van single zijn!

  Sociaal gezien is single zijn niet beter. Het lokt vragen uit als iemand van een bepaalde leeftijd nog niet getrouwd is of een vaste relatie heeft. Single zijn wordt vaak geassocieerd met eenzaamheid, verdriet en het niet kunnen voldoen aan bepaalde culturele verwachtingen. Gelukkige stelletjes hebben er zo hun twijfels over. Dat single zijn, dat is toch helemaal niet zo leuk? Nou, dat ligt toch net even anders. Kijk je naar het grotere plaatje, dan zie je dat single zijn echt ontzettend leuk kan zijn!
  *

  Blijf onafhankelijk in een relatie

  Een relatie hebben met iemand betekent niet dat je een verlengstuk wordt van die ander.
  *

  Hoe houd je het alleen zijn vol?

  Hoe hou je het alleen zijn vol? Opgescheept zitten met jezelf: hoe hou je dat vol? Om de grootste uitdagingen te overkomen en te leren omgaan met deze gevoelens, zijn hier enkele tips. Je goed voelen als je alleen bent, kan best lastig zijn. Zeker tijdens een globale pandemie! Toch bestaan er manieren om het alleen zijn een beetje makkelijker en draaglijker te maken.
 • *

  Daten in tijden van corona

  Single zijn in deze corona crisis kan best zwaar zijn Mensen zijn op dit moment door de coronacrisis veel thuis. De verveling slaat toe, de klusjes in en rondom huis zijn onderhand wel klaar en wat nu te doen? Het sociale leven ligt praktisch stil. Vanwege de extra maatregelen is het isolement waarin mensen terechtkomen zo groot, dat de behoefte aan een partner sterker wordt gevoeld.
  *

  De krappe markt van hoogopgeleide single mannen

  Er is een tekort aan hoog opgeleide mannen, dat merk ik maar al te goed in mijn vak als matchmaker.
  *

  Corona virus kan niet voorkomen dat singles blijven daten

  Handen vasthouden, samen eten en kussen kunnen het nieuwe coronavirus verspreiden. Maar dat weerhoudt singles er niet van om te blijven daten. De verspreiding van het besmettelijke virus leidt tot lege winkelschappen, thuiswerken en ‘sociale onthouding’, maar het schrikt singles wereldwijd niet af als het gaat om daten!
  *

  Tips om je sociale kring uit te breiden na je scheiding

  Een van de nadelen van single zijn is dat je sociale kring na een relatiebreuk wat kleiner wordt. Jullie gezamenlijk vrienden splitsen zich op en waar je eerst een hele groep vrienden had hou je er nog maar een handje vol over. Hoogste tijd dus om je sociale kringetje weer uit te breiden!
 • *

  Aantrekkingskracht

  Aantrekkingskracht tussen mensen is rationeel niet te verklaren. Aantrekkingskracht is vooral een chemisch proces. Welke factoren spelen mee om te bepalen wie aantrekkelijk is? Speelt uiterlijk een rol bij aantrekkingskracht? Wat heeft verliefdheid met aantrekkingskracht te maken? Hoe komt het dat we iemand bijzonder aantrekkelijk vinden? Of dat we iemand onweerstaanbaar vinden?
  *

  Alleen op vakantie? Waarom niet!

  Heb je zin om de mooiste plekken ter wereld te ontdekken, maar kun je geen reismaatje vinden? Waarom ga je niet alleen op reis? Het is jouw reis. Wil je uitgebreid shoppen op een marktje of juist wat drinken in dat gezellige cafeetje? Zeg het maar, jij bepaalt. Misschien doe je niets liever, misschien moet je even een drempel over om het te doen. Spring in het diepe en leer hierdoor jezelf (nog beter) kennen. 
  *

  Wanneer ben je weer klaar voor een relatie?

  Er zijn een aantal voorwaarden waaraan je moet voldoen voordat wij je inschrijven bij ons relatiebemiddelingsbureau. Een hele belangrijke is sta je open voor een nieuwe relatie? Maar wanneer ben je nu daadwerkelijk klaar voor een relatie?
  *

  Eerste Date Ideeën

  Wat te doen op een eerste date hangt natuurlijk af van je persoonlijke voorkeuren en hoe goed je die van de ander in kan schatten. Aangezien je de ander vaak nog niet zo goed kent op een eerste dat kan dit lastig zijn. Wil je veilige ideeën voor een eerste date? Lees dan dit artikel voor eerste date ideeën die de meeste mensen wel aanspreken. Dit zijn de ingrediënten voor een ideale een eerste date!
 • *

  Valkuilen voor vrouwen bij het zoeken naar een partner

  Dus je bent vrijgezel en je wilt een leuke man vinden? Maak dan je borst maar nat. Het is lastiger dan je soms denkt. Althans als je niet weet welke valkuilen je wilt vermijden. In dit artikel geef ik je de meest voorkomende valkuilen die vrouwen ervaren wanneer ze een leuke man willen vinden.
  *

  Anuptafobie, de angst om alleenstaand (single) te blijven

  Anuptafobie is de angst om de rest van je leven geen liefde te vinden en zonder partner te blijven zitten. Deze gedachte heeft iedereen wel eens, maar bij anuptafobie is het zo erg, dat het je leven gaat beheersen.
  *

  Waarom blijf ik op foute mannen vallen?

  Meestal ligt de wortel voor de aantrekkingskracht van een foute man (of foute vrouw!) in je jeugd. Eén van je ouders of beide ouders waren niet echt betrouwbaar in de liefde die ze je gaven. Het was altijd weer spannend hoe zij zich zouden opstellen. Ongeacht hoe enorm jij ook je best deed, je was er nooit zeker van of zij je wel echt veiligheid, liefde en steun zouden geven. Je kon net zo goed afwijzing, afkeuring of misschien zelfs wel minachting krijgen van je ouders.
  *

  Catfishing, veel online daters zijn teleurgesteld

  Op Internet is het erg makkelijk om jezelf beter voor te doen dan je bent. Dit geldt voor bijna alle gebieden van het internet, maar zeker voor online daten! ‘Catfishing’ of doen alsof je iemand anders bent is misleidend, kwetsend en een verspilling van ieders tijd. Iemand die date, stelt zich vaak kwetsbaar op. Je hoopt dan ook dat de ander altijd eerlijk, betrouwbaar en respectvol is!
 • *

  Geluk creëer je zelf

  Heel soms, als ik inspiratie zoek of me verveel, ben ik op zoek naar uitspraken waar ik me in kan vinden.
  *

  Waarom een relatie in de regio Brabant?

  De meeste mensen zoeken naar een partner in hun eigen regio of provincie en dat brengt grote voordelen met zich mee. Je hebt een hoop minder geregel dan wanneer je verder bij elkaar vandaan woont.
  *

  Gespreksonderwerpen op een date

  Als je elkaar voor het eerst gaat ontmoeten, dan kunnen gesprekken soms best wel een beetje ongemakkelijk zijn. Je kent elkaar tenslotte nog niet (goed).
  *

  Partner selecteren? Houd rekening met de volgende selectiecriteria!

  Waarom zijn we gelukkig met een bepaald type soort partner? Waar moet ik op letten bij het vinden van mijn juiste partner? Wat zijn de valkuilen? Kortom wat is een goede manier om de juiste partner te vinden!
 • *

  De rebound relatie

  Dit soort relaties is voor velen de ideale remedie tegen een gebroken hart. Maar pas op, je kunt een ander er behoorlijk pijn mee doen.
  *

  Feestdagen doorbrengen na het verlies van een partner

  Kerst is een familiefeest. Veel mensen kijken er naar uit, gezellig samen zijn met gezin en familie om ons heen.
  *

  Single? Voor sommige mensen is het een bewuste keuze.

  Heb je nou nog geen leuke relatie? Maar je bent zo mooi, mannen mogen in hun handjes knijpen met een vrouw zoals jou. Eh… ja maar wie zegt dat jij die mannen wil? Er zijn genoeg mannen en vrouwen die er bewust voor kiezen om single te blijven en die worden vol medelijden aangekeken!
  *

  De perfecte man bestaat niet

  Daten is gemakkelijk. Honderden profielen schuiven op je computerscherm voorbij na het invullen van je eisenlijstje. Het bespaart tijd en je hoeft geen tijd te verdoen met saaie dates waaruit blijkt dat je niet klikt met een man of vrouw.
 • *

  Daten na je scheiding

  Wanneer je uit een lange relatie komt, kan het idee om te gaan daten en een nieuwe relatie aan te gaan eng lijken. Sommigen beginnen nog voor de scheiding met daten, anderen hebben jaren na de breuk tijd nodig en een enkeling begint er niet meer aan.
  *

  Wat maakt een man werkelijk aantrekkelijk?

  Wat een man werkelijk aantrekkelijk maakt voor een vrouw is een zelfverzekerde uitstraling, gevoel voor humor, een duidelijk gevoel voor eigenwaarde en controle over zichzelf en de situatie.
  *

  Bij nul beginnen met je nieuwe relatie

  Een nieuw jaar en misschien ook wel een nieuw moment om je leven weer op orde te krijgen. Je vraagt je af of je al toe bent aan een nieuwe relatie.
  *

  Eenzaamheid

  Wat is eenzaamheid precies? Eenzaamheid komt meer voor dan je denkt en niet alleen bij oudere mensen Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich eenzaam. Bij eenzaamheid voelen mensen het gemis van verbondenheid met anderen 
 • *

  Kledingtips voor een eerste date

  Je eerste afspraak, superspannend. Misschien ontmoet je wel de liefde van je leven. Maar wat trek je aan op zo’n eerste date?
  *

  Profielen op datingsites vaak gevuld met leugens

  Bijna de helft van de singles liegt in zijn of haar profiel op een datingsite. Vooral het gewicht kan vaak met een korreltje zout worden genomen.
  *

  How to be a gentleman

  Een echte gentleman is nooit te laat. Zorgt dat hij altijd iets eerder aanwezig is dan de afgesproken tijd. Laat een dame nooit wachten enz. Waar zijn ze gebleven de gemanierde mannen? Zijn ze er nog en bestaan ze wel?
  *

  Leeftijdsverschil kans van slagen?

  Volgens het CBS is bij het overgrote deel van alle getrouwde stellen de man 1 tot 5 jaar ouder. Bij 20 % is er verschil tussen 5 en 10 jaar en bij 10% scheelt het 10 jaar of meer.
 • *

  Daten is leuk

  Een heel belangrijk element in ons dagelijks leven is plezier hebben in wat je doet. Het is erg prettig een baan te hebben waar je met plezier voor opstaat. Zoals het ook prettig is een partner te hebben waar je met plezier naast wakker wordt.
  *

  Ik ben weer single en wat nu?

  Na een lange relatie ben je weer single. Het is over en uit. Een raar gevoel. Je bent weer 'beschikbaar' en 'op de markt'.
  *

  Afknappers bij vrouwen

  Elke vrouw heeft namelijk een hekel aan deze zogenoemde afknappers bij mannen. Check hieronder dus het lijstje met de grootste afknappers bij vrouwen.
  *

  Dit vinden mannen onaantrekkelijk aan vrouwen

  Mannen zijn dol op vrouwen! Maar sommige trekjes of gewoontes vallen niet altijd helemaal in de smaak bij de heren.
 • *

  Liefde en Eigen liefde

  Om van een ander te kunnen houden, moet je eerst van jezelf houden. Hoe vaak hebben we dit niet gehoord?
  *

  Waarom sommige singles altijd single zullen blijven

  Op het moment dat ik iemand inschrijf ken ik die persoon aardig goed. Ik leer mijn cliënt pas echt goed kennen op het moment dat hij of zij gaat daten.
  *

  Overbrugt liefde leeftijdsverschillen?

  Leeftijd speelt geen rol is in de liefde een cliché met een kern van waarheid.
  *

  Kenmerken van bindings- en verlatingsangst

  Als het telkens maar weer niet lukt in de liefde, kan het zijn dat je bindings- of verlatingsangst hebt. Hieronder de kenmerken.
 • *

  Avondje uit met jezelf

  Je bent moe, hebt hard gewerkt en hoewel je de ene na de andere uitnodiging krijgt wil je vanavond het liefst een date met jezelf! ! Het perfecte avondje uit met jezelf, dat doe je zo.
  *

  Lichaamstaal

  De meeste mannen zijn ronduit slecht in het herkennen van een vrouw die hun leuk vindt. Ten eerste, omdat mannen sowieso slechter zijn in het lezen van lichaamstaal dan vrouwen. Ten tweede, omdat mannen negen van de tien keer met zichzelf bezig zijn.