This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Brabant

 

Wij vinden een match voor jou!

 
Afknappers bij vrouwen

Afknappers bij vrouwen

Slechte Adem

Een slechte adem staat bovenaan het lijstje van afknappers. Je tanden poetsen voor een date is een absolute must. Er bestaan ook sprays voor een frisse adem. Blijf je ondanks allerlei middeltjes een slechte adem hebben, ga dan eens bij je tandarts langs.

 

Slechte Kledingsmaak

Korte broeken en T-shirts zonder mouwen, sorry mannen maar dit kan echt niet. Vrouwen willen een man daten, geen kind van 16 jaar. Bovendien staat een lange broek veel mooier dan half blote benen (leuk voor op vakantie maar niet tijdens een date).

 

Profiteren

De dames kunnen prima voor zichzelf zorgen en vinden het niet erg om iets te betalen of te delen. Ook niet om een keer te trakteren maar ze willen graag een man die ook voor zichzelf kan zorgen. Dus als je alleen maar neemt en niets teruggeeft dan vinden de dames dat een enorme afknapper. Het geeft aan dat jij niet voor jezelf kunt zorgen en de dames hebben geen zin om jou te onderhouden. Zorg voor jezelf, dat is niet zo moeilijk toch?

 

Opscheppen

Vrouwen houden van leuke verhalen maar knappen af op opscheppers. Opscheppers scheppen op omdat ze onzeker zijn. Ik ben onzeker maar ik wil toch indruk maken dus probeer ik het maar op deze manier te doen. Je mag best laten weten dat je ambitieus bent maar blijf alsjeblieft een beetje bescheiden. Laat die praatjes over je mooie auto en grote huis dus liever voor je vrienden. De dames zijn hier totaal niet van onder de indruk!

 

Te hard rijden

Leuk die auto en hij kan rijden, dat is ook de bedoeling van een auto! Met te hard rijden ben je absoluut ontzettend stoer bij je vrienden maar niet bij de meeste vrouwen. Doe nu maar weer normaal. Zij hebben liever iemand die zich aan de snelheid houdt, zodat ze blijven leven en het idee krijgen dat je ze toch wel een beetje wilt beschermen.

 

Sieraden

Pas op met sieraden. De meeste vrouwen vinden te veel sieraden niet echt sexy. Draag sieraden daarom onopvallend en mannelijk. Een mooie horloge of stoere armband? Geen probleem maar draag sieraden met mate!

 

Dikke buik

Overgewicht in de vorm van te dikke buiken zijn niet bevorderlijk voor je imago. Bierbuiken worden vaak geassocieerd met overmatig drinken, weinig beweging (luiheid) en te veel eten. Weg met de smoesjes en doe er iets aan!

 

Saaie gesprekken

Ben je eenmaal in gesprek met een vrouw, zorg dan dat je haar blijft boeien! Een vrouw vertelt ten eerste graag iets over zichzelf. Echter heeft ze geen behoefte aan een "interview” over haar werk of drukke leven. Houdt het gesprek gewoon lekker licht. en houd het vooral gezellig