This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Brabant

 

Wij vinden een match voor jou!

 
Alleen op vakantie? Waarom niet!

Alleen op vakantie? Waarom niet!

Je vrienden hebben geen geld of geen zin, maar jij staat toch echt te springen om een rondreis door Indonesië te maken. Dan kun je thuis blijven, maar je kunt ook gewoon alleen gaan. Als je alleen op reis gaat krijg je namelijk veel sneller contact met andere mensen en sta je er meer voor open om je plannen te veranderen.

 

Uit je comfortzone stappen

Als je alleen op reis bent zul je eerder geneigd zijn om nieuwe dingen te proberen: eten met mensen die je niet kent, slapen bij mensen die je niet kent of 11 uur lang met dezelfde mensen in de bus zitten. Misschien is het in het begin even ongemakkelijk, maar op een gegeven moment stap je over die ongemakkelijkheid heen en zul je jezelf meer blootgeven dan je gewend bent. En dat maakt je vaak zelfverzekerder.

 

Vrijheid blijheid

Heb je er wel eens over nagedacht hoe fijn het is als je kan doen en laten wat je zelf wil? Je hebt geen verplichtingen van werk en studie en je leeft meer in het nu. Je kunt net zolang uitgaan en uitslapen als je wil en niemand die je op je vingers tikt als jij de hele middag wil spenderen op een marktje of als jij vijf uur lang door een museum wil slenteren. Je kunt zelf kiezen waar je heen gaat, waar je slaapt, wat je eet; klinkt best fijn toch?

 

Je leert jezelf beter kennen.

Klinkt een beetje cliché , maar het is wel zo. Doordat je continu alleen nieuwe dingen probeert, leer je wat je wel en niet wil. In het buitenland heb je de tijd alles even op een rijtje te zetten. Omdat je op jezelf bent aangewezen leer je je grenzen beter kennen en krijg je meer inzicht in de dingen die jij belangrijk vindt.

 

POPULAIRSTE BESTEMMINGEN ONDER NEDERLANDSE SOLOREIZIGER

Iedereen die wel eens alleen op reis is geweest, kan vertellen dat je uiteindelijk heel weinig alleen bent. In de meeste gevallen hou je er mooie vriendschappen aan over. En misschien hou je er wel een mooie vakantieliefde aan over? Benieuwd welke bestemmingen het meest populair zijn onder de Nederlandse singles?

Reiszoekmachine KAYAK heeft afgelopen jaar de zoekgegevens van Nederlandse reizigers onderzocht en het blijkt dat de Nederlandse reiziger voor een relaxte en leuke vakantie zonder gillende kinderen en kleffe stelletjes het liefst naar Amerika gaat. Onder de steden staat niet geheel verrassend de hoofdstad op het Spaanse feesteiland Ibiza op nummer één.

 

Top 5 meest populaire landen onder singles

  1. Amerika
  2. Spanje
  3. Italië
  4. Indonesië
  5. Thailand

 

Top 5 meest populaire steden onder singles

  1. Ibiza-stad
  2. Bangkok
  3. New York
  4. Denpasar (Bali)
  5. Barcelona

 

Broninformatie: metronieuws