This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Brabant

 

Wij vinden een match voor jou!

 
Corona virus kan niet voorkomen dat singles blijven daten

Corona virus kan niet voorkomen dat singles blijven daten

Onderzoek laat zien dat mensen nog steeds op zoek gaan naar liefde in tijden van een wereldwijde virusuitbraak. Singles gaan nog steeds de deur uit om te daten. Maar liefst 88 procent van de ondervraagde Nederlanders blijven daten tijdens de uitbraak.

In landen die ernstig zijn getroffen door het virus daalt dat aantal sterk. In Zuid-Korea is 71 procent nog steeds aan het daten. In Italië is slechts 45 procent van de singles bereid om überhaupt te matchen! Vanzelfsprekend wordt er in Italië dankzij de lockdowns veel minder gedatet.

 

Neem voorzorgsmaatregelen

 

Een typische date breekt met bijna alle Covid-19-preventieregels van de WHO en  RIVM. De meeste dates zijn in het openbaar en de handen worden waarschijnlijk aangeraakt, iets wat juist wordt afgeraden!  En hoewel er allerlei alternatieve begroetingen zijn met de ellebogen en zwaaien, loopt een succesvolle date vaak uit op kussen, de meest efficiënte manier om het virus op iemand anders over te brengen.

Spreek niet af en blijf thuis bij klachten van neusverkoudheid of  hoesten, keelpijn of koorts. Mijd zoveel mogelijk sociaal contact. Bijeenkomsten met meer dan 100 personen worden in heel Nederland afgelast. Dat geldt ook voor publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden. Verzin een alternatief, ga picknicken, maak een strandwandeling, houd contact via skype, kortom genoeg alternatieven!

Naarmate de uitbraak vordert en steeds meer activiteiten in Nederland niet meer kunnen plaatsvinden, zullen ook singles de gevolgen ervaren. Blijf optimistisch, kalm en maak er het beste van!