Daar gaat ze….

Tijdens de Vierdaagse in Nijmegen hebben heel wat singles hun kans letterlijk laten lopen. Want wat blijkt, ze hebben niet om het telefoonnummer van de ander gevraagd. Dat is ook niet zo vreemd, want het is natuurlijk super spannend om iemand om zijn of haar nummer te vragen.

Ik heb zelf in Nijmegen gewoon tijdens mijn studententijd en ik weet hoe de Vierdaagse(feesten) kunnen zijn, heel erg gezellig! Maar er komen ook heel veel mensen voorbij. Hoe pak je dat nu aan, iemand om z’n nummer vragen? Editie NL vroeg om tips.

Als eerste moet je echt je kans grijpen, want de ander is zo verdwenen in de menigte. Dus zie je iemand die je beter wil leren kennen, dan kun je maar beter je loopschoenen vervangen door je stoute schoenen En wat geeft het als je een blauwtje loopt? Je ziet hem of haar waarschijnlijk toch niet meer terug tussen de duizenden mensen.

Maar je kan het jezelf ook iets gemakkelijker maken. Als je naar een event gaat zoals de Vierdaagse, dan kun je jezelf voorbereiden door alvast wat kaartjes te maken waar jouw nummer of socialmedia-account op staat. Het is wel afwachten of iemand daarop reageert, maar dan heb je in ieder geval kans dat jullie nog eens met elkaar in contact komen.

Je kan ook altijd je vrienden vragen om je nummer te geven, of misschien kunnen zij wel het nummer voor je bemachtigen. Toch iets minder spannend dan wanneer je het zelf moet doen. En gelukkig staan echte vrienden altijd voor je klaar.

Pro tip: Nog een indirecte manier om iemand zijn nummer te vragen is door te vragen of diegene een foto van jou en je vrienden wil maken. En waar moet hij dan de foto naartoe sturen? Juist! Een mooie gelegenheid om je nummer te geven. 

Nu ben je weer een stap in de goede richting. 😉

Liefs, Ilse

PS: Editie NL heeft over dit onderwerp een interview afgenomen. Je kan het hier terug lezen en hier zien.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart