Daten in de herfst

De mooiste periode van het jaar?

De herfst, een van de meest kleurrijke maar ook zeker regenachtigste seizoenen van het jaar. Maar daar kan je je dating life natuurlijk niet van af laten hangen. Dus hop met die geit, lekker daten en gaan met die banaan. Zie het als een mooie mogelijkheid om tijdens de mooie dagen te genieten van de prachtige kleuren in de natuur, en tijdens de natte kille dagen je lekker terug te trekken in een leuk café, of een gezellige woonkamer. De herfst heeft het allemaal, maar iedereen heeft wel een beetje inspiratie nodig. Dus wij hebben een paar leuke dating ideeën voor je op een rijtje gezet!

MARLEQUI IN WARMENHUIZEN
Oké, het ligt niet bepaald om de hoek, maar je kunt er wel een heleboel leuke dingen doen!
Ze hebben een heuse ‘pumpkin’ patch’ en heel veel ‘sierfruit’ dus jouw herfst/Halloween kiekje zit wel snor. Naast dat ze elk jaar weer enorm hun best doen om het totaal aan te kleden, zijn er onder andere ook natuurhuisjes en een escape room. Dus zelfs als het een enorm eind rijden is, heb je er in ieder geval de mogelijkheid een dag vullend programma van te maken.

HET ULTIEME GENIETEN – DE SAUNA
Oké, ik ben me er van bewust dat dit niet voor iedereen een klapper zal zijn. Maar als je er van houdt en je aanstaande date ook… dan is dit de klapper der dates. Heerlijk samen genieten en ontspannen, en gaat het jou nu net te ver om al op een eerste date in je blote kont te lopen? Dan zijn er bijna bij alle sauna’s in Nederland ook dagen dat badkleding verplicht is. Verwen jezelf en je date lekker door deel te nemen aan een opgiet ritueel of een heerlijke massage te boeken.

KERSTMARKT IN DE GROTTEN VAN VALKENBURG
Elk jaar wordt er in de gemeente grotten van Valkenburgen (eerhm ja, dat is ook een eindje rijden, maar meer dan het waard om een keer gezien te hebben) een grote kerstmarkt georganiseerd. Ja je leest het goed, IN de grotten van deze stad! Dat kan niet anders dan magisch zijn! De grotten en de stad zelf komen vanaf begin November helemaal in kerstsferen. In de grotten word het thema doorgetrokken en vind je tal van kraampjes met leuke cadeauartikelen en heerlijke Limburgse streekgerechten.

WANDELEN IN HET BOS OF OP DE HEIDE
Ook het bos en de heide zijn in dit seizoen fantastisch om lekker te gaan wandelen. Kleed je lekker dik aan (met laagjes, er kan soms een warme dag tussen zitten) en ga lekker met een rugzakje op pad. Neem wat lekkers mee, en een thermoskan met koffie of thee en trek er op uit. Dit zijn altijd hele goede manieren om iemand op een ongedwongen manier te leren kennen. En mocht je een hond hebben (of kunnen lenen) is dit natuurlijk dubbel zo leuk!

DATE IN EIGEN TUIN
De herfst is het perfecte seizoen om een buitenkachel of vuurkorf aan te schaffen niets is gezelliger om je lekker dik aan te kleden en een vuurtje buiten te maken (lees onbeperkt marshmallows eten). Gooi een lekker velletje in je tuinstoelen en haal wat dekentjes en maak jouw eigen tuin heerlijk herfst en winterproof. Want dit is ook een hele date-able optie. Je kunt namelijk ook tal van leuke herfst recepten vinden die je buiten op de bbq kunt maken. En niets is lekkerder om daarna lekker naar binnen te gaan en tegen elkaar aan te kruipen. Bij diverse bouwmarkten en woonwinkels met een buiten afdeling zul je deze kunnen vinden, en waarschijnlijk ook nog eens met dikke nazomer kortingen!

Laat dit seizoen je in ieder geval nooit tegenhouden om leuke dingen te blijven doen, en er lekker op uit te trekken!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart