Daten in een DAF

Daten in een DAF in Breda

Daten in een DAF

Dat bestaat toch niet, hoor ik je denken. Nou dat dachten wij ook en dus hebben we de koppen bij elkaar gestoken en nu kan het dus wel! Hoe leuk is dat?! Op pad in een prachtige oldtimer, bezienswaardigheden van Breda bezoeken en ook nog eens met meerdere singles een ritje maken. Daarom hebben we een datum geprikt voor onze eerste Daten-in-een-DAF-dag.

Wat is daten in een DAF? 
Met een groep singles rijden we een route door Breda. We maken een verdeling van 4 personen per DAF (2 mannen en 2 vrouwen) en rijden zo langs verschillende bezienswaardigheden. Op een aantal plaatsen stoppen we en wisselen we van auto. Zo kom je bij iedereen een keer in de auto zitten. Je mag zelf trouwens ook rijden als je dat leuk vindt!

Gids Marcel zal tijdens de rit via een portofoon de rondleiding verzorgen en jullie van informatie over de bezienswaardigheden voorzien. Genoeg om tijdens het rijden over na te kletsen! Dus geen ongemakkelijke stiltes tijdens deze date 😉. Halverwege de route hebben we nog een stop voor een hapje en een drankje met z’n allen en tijdens D’AFterborrel kunnen jullie nog even verder kennismaken met je favoriete chauffeur.

Belangrijke info

Datum: zondag 29 mei 2022
Tijd: 13:00 – 16:00 uur
Waar: Breda, we starten bij Bredaf, Tilburgseweg 219A
(gratis parkeren voor de deur)
Prijs: € 55,-

Inclusief rijden, drankje en hapje
Whatsapp/Tel: 085-0161312

Minimaal 10 – maximaal 14 deelnemers per groep.

 

Mede mogelijk gemaakt door

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart