This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Brabant

 

Wij vinden een match voor jou!

 
De nadelen van single zijn!

De nadelen van single zijn!

Je bent alleen, niemand om te knuffelen, warmte, genegenheid, geborgenheid en intimiteit bij te halen. Alleen in je bed liggen, alleen opstaan, niemand om tegenaan te kruipen

 

Geen klankbord, niemand om je euvels mee te bespreken, natuurlijk kan dat ook met anderen, maar met je geliefde is toch een ander verhaal

 

Geen schouders om op te huilen, geen steun van een speciaal iemand

 

Niemand om leuke dingen mee te doen

 

Als je single bent of ongetrouwd zonder kinderen, is de kans groot dat je minder verdient dan je collega’s die wel getrouwd zijn en kinderen hebben. Uit onderzoek blijkt dat getrouwde mannen met kinderen meer uren werken en flexibeler omgaan met stress en problemen op de werkvloer. Het verschil is groot: ongetrouwde mannen zonder kinderen verdienen soms wel twintig procent minder dan hun getrouwde collega’s.

 

Geen romantiek, dineetjes, cadeautjes, bioscoopbezoekjes, strandwandelingen, hotelovernachtingen, geen speciaal iemand hebben waar je bijzonder voor bent.

 

Altijd overal alleen heen en allemaal stelletjes om je heen zien

 

Niemand om kinderen mee te krijgen, mee te trouwen, samenwonen en samen oud mee te worden

 

Alles alleen regelen en alleen beslissen

 

Twijfelen of de ware wel bestaat en ooit nog zal komen, is het voor jou (nog) weggelegd of blijf je voor eeuwig en altijd single? Het geeft frustratie, angst, humeurigheid, chagrijn, verdriet, paniek, eenzaamheid, stress, vlakheid, somberheid, depressiviteit en zorgen. 

 

Ik moet vaak voor singles opkomen wanneer ik mensen vertel over mijn werk: “Nee, mijn cliënten zijn niet wanhopig, onaantrekkelijk of zielig”. Integendeel!

Natuurlijk kleven er nadelen aan het vrijgezelle bestaan. Maar uiteindelijk is het leven wat je er zelf van maakt. En dat geldt óók voor de mensen in relatie!

 

Uiteindelijk gaat het niet om single versus niet single. Beide horen bij het leven!

 

Broninformatie: yoo.rs