This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Brabant

 

Wij vinden een match voor jou!

 
De perfecte man bestaat niet

De perfecte man bestaat niet

Het boodschappenlijstje

De belangrijkste  reden waarom je via (online) daten nooit de perfecte man gaat vinden is dat je als online dater teveel werkt met een zogenaamd “boodschappenlijstje”. Een opsomming van eigenschappen die jij graag bij een man ziet. Ik haal je uit je illusie, zo’n man bestaat niet! Deze lijstjes laten ons alleen maar dénken dat er zo iemand voor je bestaat.

 

Teveel verwachtingen

De tijdbesparing en het lijstje met voor jou perfecte mannen is een voordeel, maar meteen ook een groot nadeel van het daten. Met de checklist in je hoofd ga je met teveel verwachtingen naar een afspraakje toe. Dit zou weleens jouw ware liefde kunnen zijn!

En als het dan klikt met die leuke man popt die checklist weer omhoog in je hoofd en denk je: Dit is een leuke man, maar we matchen net niet helemaal. Misschien is die andere man toch wel leuker? Je blijft daten en daten maar komt uiteindelijk niemand tegen die aan alle eisen voldoet. En dat komt omdat die perfecte man van jouw eisenlijstje gewoonweg niet bestaat!

 

Wees reëel

Bedenk dat meer eisen minder potentiële mannen oplevert! Wees reëel. Wat maakt het uit dat een man geen 1.90 meter is of een paar jaar jonger is dan jij bent?

Als je dan uiteindelijk stapelverliefd wordt op een man kom je erachter dat hij ook zijn tekortkomingen heeft. En die vind je niet erg, omdat liefde uiteindelijk ook draait om chemie. De eisenlijst gaat daarom ook lekker de prullenbak in!