This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Brabant

 

Wij vinden een match voor jou!

 
Dit vinden mannen onaantrekkelijk aan vrouwen

Dit vinden mannen onaantrekkelijk aan vrouwen

Ben jij schuldig aan deze 8 dingen die mannen onaantrekkelijk vinden aan een vrouw?

 

Onaantrekkelijke eigenschappen van vrouwen:

 

1. Onverzorgd haar

Je kan nog zoveel tijd aan je make-up besteden. Mannen houden er niet van als jij met een bos onverzorgd, vet of droog haar rondloopt. Dus was je haar, verzorg het en föhn het. Steek er net even wat extra tijd in. Hij blij, jij blij.

 

2. Ongeschoren

Als je single en niets van plan bent is het geen probleem als jij je benen en je intieme delen lekker laat begroeien. Maar als jij je op dating gebied bevindt is voor een man bijna geen grotere afknapper.

 

3. Boos zijn zonder reden

Boos zijn om het boos zijn? Dit gaat er bij de mannen niet in. Waarom zou je eigenlijk? Het kost je negatieve energie, het maakt je lelijk en je wint er werkelijk niets mee.

 

4. Te krappe kleding

Hij ziet jou graag goed gekleed. Hij heeft het liefst dat jij kleding draagt die past. Knellende kleding die vetrollen veroorzaakt die jij normaal gesproken niet hebt, is niet heel aantrekkelijk.

 

5. Onverzorgde voeten

Nagellak die er half uitgegroeid is, eeltkloven. Klinkt niet echt sexy hè? Geef je voeten regelmatig een pedicure zodat ook dit lichaamsdeel zacht en verzorgt is.

 

6. Diva gedrag

We lopen dan misschien liever niet door de regen en staan ook liever niet lang in de rij. Maar laat het niet merken. Gedraag je niet als een diva tijdens je eerste date en ga er ook niet vanuit dat hij alles betaald. Natuurlijk ga je daar stiekem wel vanuit, maar laat het niet blijken.

 

7. Schelden

Niets zo onaantrekkelijk als een vrouw die bij elke zin een aantal scheldwoorden eruit knalt.

 

8. Besluiteloosheid

Wij vrouwen kunnen nog al wispelturig zijn, een man heeft gewoon liever dat je beslist.

 

 

Broninformatie: Singlessite