Een relatie: een aanvulling of invulling

Een relatie: aanvulling of invulling

Daten kan, zeker als je geen zestien meer bent, hartstikke spannend zijn. Je hoopt natuurlijk een connectie te vinden met iemand die écht bij je past en misschien wel vlinders te gaan voelen. Dat dat nog niet zo makkelijk is, bewijst het grote aantal datingapps en relatiebemiddelingsbureaus. Maar hoe weet je nu of iemand serieus is en ook echt klaar voor een relatie?

Er is natuurlijk niks mis mee als iemand op apps als Tinder nog een beetje aan het ‘shoppen’ is, daten zonder duidelijk doel. Soms alleen maar om lol te maken of samen tijd door te brengen. Maar het kan wél lastig worden als jouw doel anders is als dat van je date en je merkt dat diegene niet op zoek is naar een serieuze relatie. Daarnaast komt het ook voor dat een relatie meer gezien wordt als invulling van de dingen die je nog zelf niet op orde hebt in je leven. Als iemand niet in balans is en hij zoekt een partner om hem of haar gelukkig te maken, dan heeft die relatie waarschijnlijk al minder kans van slagen. Aan de andere kant is het natuurlijk logisch dat iedereen nog wat punten heeft waar hij aan wil werken voor zichzelf. Dus perfect hoef je zeker niet te zijn om te gaan daten.

Start before you’re ready is een goede slogan in dit geval. Ga jij het ook eens proberen? Wij kunnen je hierbij helpen. Laat je gegevens hier achter en we nemen snel contact met je op.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart