5 Film en Serie tips voor jouw Date Night

5 film en serie tips

5 tips voor een tv avondje met je date

‘Netflix and Chill’ , ‘film kijken’ het heeft een iets wat scheef imago, maar laten we dat once and forever even tackelen… het is zo ‘dirty’ als dat je het zelf maakt (no judgement hier). Soms is het gewoon lekker allerlei snacks in te slaan en op een regenachtige lentedag tegen elkaar aan te kruipen en lekker te gaan bingen op een paar goede films, of een paar seizoenen van een serie te kijken! Het is zeker ook een super leuk idee als je al een aantal keer met iemand hebt afgesproken. Bouw je woonkamer om tot film walhalla en gooi die tafel vol met snack en jij zit gebakken voor je date.

1. De Voorbereiding
Snacks zijn essentieel voor deze date, dus pak uit! Beperk je vooral niet tot popcorn uit een zak en wat chips, go next level. Maak een borrelplank met zowel zoete als zoute snacks, want tijdens deze binge night heb je wat fuel nodig!

Wij hebben wat mooie plateau’s ter inspiratie voor je bij elkaar gezocht, laat je inspireren en verras de ander met een goed plan (film wise) en een heerlijke tafel vol snacks. Zeker weten dat die extra punten in jouw zak zijn 😉

date night

5 film en serie tips

2. De films

Actie in de tent – Once upon a time in Hollywood
De nieuwste film van Quentin Tarentino, do I need to say more… De cast is duurder dan een hele woonwijk en ook op de special effects is zeker niet bezuinigd. Spanning, een beetje geweld en droge humor is wat je staat te wachten. Check vooral vooral de trailer of dit ook iets voor jullie kan zijn!

Kruip wat dichter bij elkaar – Gone Girl
Met Ben Affleck in de hoofdrol is er ook een voor je film avondje. Houd jij van een goede thriller en draai jij je hand niet om voor een paar zeer bizarre gebeurtenissen? Dan is deze echt een aanrader. We zullen niet te veel weg geven, maar als Nicks vrouw op een ochtend verdwijnt ontstaat er een ware mediahetze… en als je dan op een gegeven moment toch niet zo schuldig lijkt, krijgt hij het nog benauwder.

Bloedstollend spannende serie – The Serpent
De nieuwe serie op Netflix The Serpent vertelt het verhaal van Charles Sobhrajm, een Fransman met Indiase roots en geboren in Saigon, Vietnam. Sobhrajm pleegde in de jaren ’70 twaalf moorden en had het vooral gemunt op backpackers die de vrijheid vierden in Zuidoost-Azië. Voordat hij zijn eerste slachtoffer maakte, kwam hij al vaak in aanraking met de lokale autoriteiten voor onder andere gewelddadige overvallen, zakkenrollen en diefstallen.

Mysterie allom – Lupin
Als je deze nog niet hebt gezien, moet je misschien als zonder je date beginnen, want wat een knaller is dit! Omar SEY speelt de hoofdrol in deze serie en als je bekend bent met zijn andere films (Intouchable & Demain Tout Commence) dan weet je wat te wachten staat. Het verhaal is een verfilming van de boeken over Arsène Lupin geschreven door Maurice Leblanc. Waarin een charmante en artistieke dief mening persoon zijn harten steelt maar ook hun spullen. Dit is een echte must-see!

Van Nederlandse bodem – Ferry
Vond je ‘Undercover’ een toffe serie, dan moet je ‘Ferry’ zien. Dit gaat over de begin jaren en het opklimmen van de gezellige Brabo Ferry, die uiteindelijk de grootste drugs crimineel werd van Europa. Ze spelen dus vooral in op de jaren dat hij een kleinere jongen was en hoe hij weer terug keerde naar Brabant om zich daar uiteindelijk te vestigen en naam te maken in de onderwereld.
Laten we eerlijk zijn, voor een Nederlandse Serie was ‘Undercover’ al een staaltje talent, en de film zal zeker niet tegenvallen!

Jij zit gebakken deze avond! Voel je ook zeker niet te volwassen om de hele woonkamer om te bouwen tot tent fort of je complete matras uit je kamer te slepen.

Enjoy!

Wil jij nu ook een leuke date? Bekijk dan hier hoe we je kunnen helpen.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart