Proeverij – Dat smaakt naar meer

Gezellig
Wat was dat een leuke avond! Afgelopen vrijdag (2 september) was onze eerste proeverij bij ’t Binnenhofje in Oosterhout. De eerste singles waren ruim op tijd aanwezig om niks van de avond te missen. Toen iedereen er was, gingen Sandra en Tom rond met een welkomstdrankje en hadden we gelijk een gezellige sfeer bij de opening. De gesprekken verliepen buitengewoon gemakkelijk. Er was veel lol en op zijn tijd ook een serieus gesprek. 

Lekker hapje
Na het glaasje bubbels verscheen het eerste gerechtje op tafel. We hebben verdeeld over de avond soepjes gegeten, salades, carpaccio, gamba’s, saté en als afsluiter limoncello en ijskoffie. Het was heerlijk en het zag er prachtig uit, met dank aan chef Tim (ook een lekker hapje).

Dat smaakt naar meer
Deze eerste editie waren we met een gezellige groep singles. Zij waren dik tevreden en wij dan natuurlijk ook. Lijkt het je ook leuk om op deze manier anderen te ontmoeten? Schrijf je dan in voor de proeverij herfsteditie. Op vrijdag 4 november zijn we weer welkom bij ’t Binnenhofje. Zien we je daar? Inschrijven kan via deze link.

 

Ben jij nu ook toe aan een relatie en kun je daar wat hulp bij gebruiken, neem dan gerust contact. We kijken samen hoe we jou kunnen helpen bij de zoektocht naar een nieuwe liefde. Je kan vrijblijvend contact opnemen via 085-0161312 of mailen naar contact@matchmakerbrabant.nl

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart