Relatieplanet stopt

Waarschijnlijk ken je Relatieplanet wel, een van de bekendere datingsites van Nederland. Op hun website geven ze aan dat ze zich genoodzaakt voelen om te stoppen door groeiende concurrentie. Toch wel bijzonder na alle awards die ze gewonnen hebben. Zelf geven ze op de website aan:

“Met pijn in ons hart hebben wij besloten om per 1 juli 2021 alle activiteiten van Relatieplanet stop te zetten. Door de sterk toegenomen concurrentie van voornamelijk internationale datingplatformen is Relatieplanet als lokaal datingplatform niet langer rendabel. De afgelopen jaren is er hard gewerkt om Relatieplanet te laten groeien, echter zonder het beoogde resultaat.”

Als concullega vind ik het best jammer dat een Nederlandse datingsite moet stoppen. De grote internationale datingsites zijn veel minder persoonlijk en ook op het gebied van privacy laat het nog wel eens te wensen over. Ik mag uit ervaring spreken. Zelf weet ik als geen ander wat het inhoudt om een datingsite te runnen. Het is lastiger dan de meeste mensen denken.

Mensen van Relatieplanet, bedankt dat jullie er waren voor de vrijgezellen uit Nederland. Hopelijk komt er. Iets moois voor terug.

En vrijgezellen, jullie zijn van harte welkom bij de datingsite Paard & Partner of datingbureau Matchmaker Brabant.

Liefs,

Ilse

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart