Kinderdagverblijf voor alleenstaande ouders opent zijn deuren: ‘Tinderdagverblijf’!

Voor alle alleenstaande ouders die zich afvragen hoe ze ooit nog op date kunnen zonder de kinderen, hebben we goed nieuws! Na een positieve pilot van twee maanden, heeft een nieuw kinderdagverblijf zijn deuren geopend op het Minervum in Breda. Het ‘Tinderdagverblijf’, opgericht door Ilse Jespers van het datingbureau Matchmaker Brabant, biedt de perfecte plek om hun kinderen veilig achter te laten terwijl zij op zoek gaan naar de ware liefde…

“Het idee achter het Tinderdagverblijf is dat alleenstaande ouders vaak geen tijd hebben om te daten, omdat ze voor hun kinderen moeten zorgen. Met het Tinderdagverblijf staan alleenstaande ouders niet langer voor de keuze tussen hun kinderen en een kans op liefde. Zij kunnen nu rustig swipen en daten zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over de kleintjes”.
De medewerkers van het Tinderdagverblijf hebben de nodige certificaten en zijn getraind om kinderen van verschillende leeftijden te vermaken. Ben je van plan om met je date uit eten te gaan? Geen probleem! “Onze medewerkers koken iedere dag een verse maaltijd en kunnen ook rekening houden met allergieĆ«n” aldus oprichtster Ilse.

Er is genoeg te doen voor de kinderen. Zo zijn er spelletjes, speelgoed en op vaste tijden hebben ze een programma zoals koekjes bakken en een disco. Het Tinderdagverblijf is geopend op donderdag- en vrijdagavond. Op zaterdag en zondag zijn ze de hele dag geopend.

Er zijn al heel wat aanmeldingen voor dit nieuwe concept, en er zijn nog maar enkele plaatsen over. Voor meer informatie over het Tinderdagverblijf en de tarieven, kun je onderstaand contactformulier invullen.

Meld je hier aan

1 april! šŸ˜‰

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart