This website uses cookies. Click here for more information.

Het datingbureau voor singles in Brabant

 

Wij vinden een match voor jou!

 
Wat maakt een man werkelijk aantrekkelijk?

Wat maakt een man werkelijk aantrekkelijk?

Kortom; mannen met een sterke persoonlijkheid, leiders.

Dit type man is de man die haar kan beschermen, kan verzorgen en waarbij ze zich veilig voelt. Verzorgen duidt hier niet perse op verzorgen in materieel opzicht, maar voornamelijk op het lichamelijk en emotioneel verzorgen van de vrouw. Oftewel; een vrouw voldoende aandacht geven en ervoor zorgen dat een vrouw zich gelukkig, prettig en geliefd voelt in jouw nabijheid.

 

Wanneer je daarnaast een man bent die oprechte interesse toont in de mensen om hem heen, iemand bent die gaat voor wat hij wil, passie heeft voor wat hij doet, neemt waarvan hij vindt dat hij er recht op heeft en tevens een man bent die zijn leven leidt op een manier zoals hij dat wil en niet zoals anderen hem voorschrijven, dan zul je door veel vrouwen beschouwd worden als een heel aantrekkelijke man.

 

Vrouwen voelen zich vooral aangetrokken tot persoonlijkheid.

 

Ook jij zal misschien langzamerhand gaan zien dat het vooral de persoonlijkheid van een man is waar vrouwen zich tot aangetrokken voelen. Allicht speelt uiterlijk ook een rol, maar een iets andere dan de meeste mannen denken. Waar vrouwen wat betreft het uiterlijk met name naar kijken is wat een man weet te maken van wat hij heeft.

Met andere woorden: ben jij een man met een gemiddeld uiterlijk, maar doe je je best om zo goed mogelijk voor de dag te komen, dan zul je het bij de meeste vrouwen beter doen dan een knappe vent die het niet zo nauw neemt met zijn persoonlijke hygiëne en uitstraling.

 

Er kan gerust gesteld worden dat iedere man in staat is aantrekkelijker te worden voor vrouwen. Je bent namelijk zelf in staat een krachtige persoonlijkheid te ontwikkelen. Ook aan je uiterlijk kun je een hoop verbeteren als dat nodig is. Iedereen is in staat te bereiken wat hij wil, als hij het maar graag genoeg wil.

Nu kun je zo je twijfels hebben of een krachtige persoonlijkheid en een verzorgd uiterlijk nu werkelijk hetgeen is wat vrouwen aantrekkelijk vinden aan een man. 

Je zult merken dat dames vooral persoonlijke eigenschappen van het type man beschrijven die ze aantrekkelijk vinden. 

 

Bronvermelding: Datewijsheid