Over ons

Lees meer over de personen achter het leukste datingbureau van Brabant

Ilse Jespers

Matchmaker en eigenaar

Als dochter uit een paardengezin ben ik opgegroeid op een dressuurstal in het Brabantse Teteringen. Hierdoor is mijn leven onlosmakelijk verbonden met paarden.

Ik heb een zoontje Jesse van zeven jaar en woon samen met mijn vriend Bas in Breda. Ik ben een energieke vrouw (1985), altijd vol met ideeën. Na mijn studie Rechten ben ik directeur geworden van Vereniging Eigen Paard, een landelijke vereniging voor onafhankelijk advies met name voor aankoop van paarden. Inmiddels ben ik bestuurder.

Naast alle werkzaamheden sport ik twee keer per week en speel ik graag improvisatietheater. 

Paard & Partner
In juni 2018 heb ik de datingsite Paard & Partner opgericht, om mensen in de paardenwereld die op zoek zijn naar een partner met dezelfde passie aan elkaar te verbinden. Want verbinden van mensen en ideeën aan elkaar, dat kan ik goed, maar vind ik vooral heel erg leuk. Ik werk samen met andere professionals, zoals een datingcoach en fotograaf.

Aangezien niet iedereen een profiel wenst op een datingsite bieden we de mogelijkheid aan om persoonlijk te worden gematched via Love Flavour en nu ook via Matchmaker Brabant. Hierbij ga ik voor je op zoek naar een leuke partner.

Ik wil echt graag mensen samenbrengen en gelukkig zien. Door de datingsite, de activiteiten en persoonlijke matchen hoop ik hieraan bij te kunnen dragen.

Liefs,

Ilse

Matchmaker Brabant Ilse Jespers

Annemarie van dam

Matchmaker en datingcoach

Mensen samen brengen, daar word ik gelukkig van. Ik ben altijd bezig met me verbinden met anderen, al is het maar met een voorbijganger op straat. Empathie tonen is voor mij net als ademen; het gaat vanzelf. Zo heb ik altijd warme vriendschappen en connecties gehad, stond en sta ik graag voor iedereen klaar. Echter, waar ik voorheen mezelf vaak vergat door vooral met anderen bezig te zijn, focus ik me tegenwoordig veel meer op eigenwaarde en zelfliefde. Yoga, mindfulness, wandelen en sporten helpen me om te gaan met tegenslagen. Zo staan plezier, positiviteit en niet oordelen tegenwoordig centraal in mijn leven.

In het hoger onderwijs coachte ik studenten in hun studieloopbaan en hielp ik ze bij persoonlijke problemen of het zoeken van een studierichting, vervolgstudie of baan. Ook bij het bemiddelen en coachen van singles probeer ik me zo goed mogelijk in iemand te verplaatsen. En dat doe ik graag voor het allerbelangrijkste in het leven: de liefde. Mijn eerste stap op het pad van matchmaker maakte ik eigenlijk al toen ik in 2014 mijn hartsvriendin koppelde aan een vriend van een vriendin. Inmiddels zijn ze getrouwd, hebben ze een zoontje en samen zijn ze erg gelukkig.

Door mijn eigen ervaring met een lange relatie, maar ook doordat ik een paar jaar single ben geweest, weet ik waar de klanten van Matchmaker Brabant tegenaan lopen en vooral: hoe belangrijk de behoefte aan verbinding en liefde is. Als datingcoach kan ik je dan ook helpen in het vinden van meer zelfvertrouwen bij het daten of het profileren van jezelf zonder dat je jezelf verliest. Kijk voor meer informatie op mijn website www.annemariecoaching.nl

Liefs,

Annemarie

Leny Verhoeven

Imago coach

Altijd al heb ik een voorliefde gehad voor het innerlijk én uiterlijk van de mens. Vanuit deze oprechte interesse werk ik als life- en imagocoach.  

Imagocoaching (kleuradvies, kledingadvies, lichaamstaal) 

Tijdens een (eerste) date spelen uitstraling, kleding en persoonlijke presentatie een belangrijke rol. De ander vormt al een indruk van je tijdens de eerste seconden van een ontmoeting zonder dat je ook nog maar een woord hebt gesproken!  Hoe je eruit ziet en hoe je je gedraagt in die eerste seconden kan dus direct het verschil maken!

De meesten onder ons zijn geneigd om in oude patronen terug te vallen en te kiezen voor de snelste en veiligste optie. Een goede outfit samenstellen kost nu eenmaal tijd en niet iedereen heeft de kennis en kunde de juiste kleding te kiezen voor de gelegenheid/date. 

Heb jij hulp nodig op het gebied van persoonlijke presentatie? 

Ik help je graag, zodat je met de beste versie van jezelf en vol zelfvertrouwen voor de dag kunt komen! Na een consult bij mij weet jij welke kleding, kleuren en dessins je uitstraling positief versterken. Daarnaast adviseer ik je op het gebied van je lichaamstaal. Indien gewenst kan ik je ook een make-up advies op maat aanbieden. 

Ik weet als geen ander dat kleding dragen waarin jij je mooi voelt van groot belang is voor je zelfvertrouwen en de eerste indruk die je maakt. Daarom wil ik je hierbij graag helpen! 
Door je mooie kanten te benadrukken, wil ik je te laten zien hoe mooi jij bent. 

Wens je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. E-mail mij via info@i-catch.eu.  

Watch
Our Story

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart