Over ons

Lees meer over de personen achter het leukste datingbureau van Brabant

Ilse Jespers

Matchmaker

Als dochter uit een paardengezin ben ik opgegroeid op een dressuurstal in het Brabantse Teteringen. Hierdoor is mijn leven onlosmakelijk verbonden met paarden

Ik heb een zoontje Jesse van zes jaar en woon samen met mijn vriend Bas in Breda. Ik ben een energieke vrouw (1985), altijd vol met ideeën. Na mijn studie Rechten ben ik directeur geworden van Vereniging Eigen Paard, een landelijke vereniging voor onafhankelijk advies met name voor aankoop van paarden. Inmiddels ben ik bestuurder.

Naast alle werkzaamheden sport twee keer per week en speel ik graag improvisatietheater. 

Paard & Partner
In juni 2018 heb ik de datingsite Paard & Partner opgericht, om mensen in de paardenwereld die op zoek zijn naar een partner met dezelfde passie aan elkaar te verbinden. Want verbinden van mensen en ideeën aan elkaar, dat kan ik goed, maar vind ik vooral heel erg leuk. Ik werken samen met andere professionals, zoals een datingcoach en fotograaf.

Aangezien niet iedereen een profiel wenst op een datingsite bieden we sinds oktober 2018 ook de mogelijkheid aan om persoonlijk te worden gematched via Love Flavour en nu ook via Matchmaker Brabant. 

Ik wil echt graag mensen samenbrengen en gelukkig zien. Door het de datingsite, de activiteiten, en persoonlijke matchen hoop ik hieraan bij te kunnen dragen.

Liefs,

Ilse Jespers

matchmaker Ilse Jespers

Leny Verhoeven

Imago coach

Altijd al heb ik een voorliefde gehad voor het innerlijk én uiterlijk van de mens. Vanuit deze oprechte interesse werk ik als life- en imagocoach.  

Imagocoaching (kleuradvies, kledingadvies, lichaamstaal) 

Tijdens een (eerste) date spelen uitstraling, kleding en persoonlijke presentatie een belangrijke rol. De ander vormt al een indruk van je tijdens de eerste seconden van een ontmoeting zonder dat je ook nog maar een woord hebt gesproken!  Hoe je eruit ziet en hoe je je gedraagt in die eerste seconden kan dus direct het verschil maken!

De meesten onder ons zijn geneigd om in oude patronen terug te vallen en te kiezen voor de snelste en veiligste optie. Een goede outfit samenstellen kost nu eenmaal tijd en niet iedereen heeft de kennis en kunde de juiste kleding te kiezen voor de gelegenheid/date. 

Heb jij hulp nodig op het gebied van persoonlijke presentatie? 

Ik help je graag, zodat je met de beste versie van jezelf en vol zelfvertrouwen voor de dag kunt komen! Na een consult bij mij weet jij welke kleding, kleuren en dessins je uitstraling positief versterken. Daarnaast adviseer ik je op het gebied van je lichaamstaal. Indien gewenst kan ik je ook een make-up advies op maat aanbieden. 

Ik weet als geen ander dat kleding dragen waarin jij je mooi voelt van groot belang is voor je zelfvertrouwen en de eerste indruk die je maakt. Daarom wil ik je hierbij graag helpen! 
Door je mooie kanten te benadrukken, wil ik je te laten zien hoe mooi jij bent. 

Wens je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. E-mail mij via info@i-catch.eu.  

Stephanie Velissariou

Matchmaker Zuid Holland

Mijn naam is Stephanie Velissariou (1986), jouw matchmaker! Ik ben een echte (geboren en getogen) Rotterdamse, met Griekse roots.

Van jongs af aan keek ik graag naar sprookjes en heb ik een passie gehad voor de liefde. Daarom was het ook een puzzel stukje dat op zijn plaats viel toen ik Ilse Jespers heb ontmoet. Door onze gedeelde passie voor de liefde, mensen bij elkaar brengen en het “en ze leefden nog lang en gelukkig” einde, hebben wij besloten Matchmaker Brabant uit te breiden naar Zuid-Holland!

Ik kan dan ook niet wachten om op zoek te mogen gaan naar jouw prins of prinses op het witte paard en te zorgen dat jij (eindelijk) het sprookjes einde krijgt dat jij zou willen!.

 

Rebecca Walgers

Datingcoach

Mijn naam is Rebecca en ik woon samen met mijn dochter in Breda.
De liefde heeft me altijd geboeid. Voor mezelf heb ik verschillende cursussen, coaches gehad en een reis in mezelf gemaakt voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Om te helen, verrijken en mezelf beter te leren kennen.  Want uiteindelijk bracht het me bij; zelfliefde en de verbinding met mezelf. Ik zal mezelf blijven ontwikkelen.

Liefde, verbinding en harmonie zijn belangrijke waarden in mijn leven. Deze waarden bracht me bij Ilse van Matchmaker Brabant. Want ik geloof dat heel veel mensen hun leven willen delen met een liefdespartner, dat dat een verlangen is.  Persoonlijk geloof ik dat de Liefde de zin van het leven is. Liefde kun je natuurlijk in allerlei vormen vinden en voelen: liefde voor je kinderen, het leven, je werk, enz. En niet te vergeten, een hele belangrijke; liefde voor jezelf!

Mijn rol als datingcoach is dat ik samen met jou meekijk waar je tegenaan loopt tijdens het daten.

Ik kan je ondersteunen om je bewustzijn te vergroten, motiveren en inspireren. Ik werk op gevoel en gebruik mijn ervaringen die ik heb opgedaan tijdens het lesgeven in yoga en bewustzijnsproces in de loop der jaren die ik heb opgedaan. Dit geef ik graag door. Je hoeft het niet alleen te doen op dit mooie, maar soms uitdagende pad wat niet altijd eenvoudig is. Ik bied een luisterend oor en kijk samen met jou mee, zodat je dicht bij jezelf kunt blijven. Om te kiezen voor een verlangen en voor de liefde hoe spannend dat soms ook kan zijn! Ik weet hoe bijzonder dit pad kan zijn en wat je van jezelf tegen kunt komen. 

Mogelijkheden

Heb jij behoefte om verder te kijken naar je datingproces? Er volgt van tevoren vrijblijvend een telefonisch kennismakingsgesprek om te kijken of het past voor je. Voor de allereerste sessie is de bijdragen 55 euro. Mocht je daarna de behoefte hebben aan een vervolg sessie is de bijdragen 65 euro. Op dit moment worden de sessies online gegeven. Voel je welkom om contact met mij op te nemen bij vragen en om te kijken wat ik voor je mag betekenen! 

Liefs,

Rebecca 

Watch
Our Story

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart