Over ons

Lees meer over de personen achter het leukste datingbureau van Brabant

Ilse Jespers

Matchmaker en eigenaar

Als dochter uit een paardengezin ben ik opgegroeid op een dressuurstal in het Brabantse Teteringen. Hierdoor is mijn leven onlosmakelijk verbonden met paarden.

Ik heb een zoontje Jesse van acht jaar en woon samen met mijn vriend Bas in Breda. Ik ben een energieke vrouw (1985), altijd vol met ideeën. Na mijn studie Rechten ben ik directeur geworden van Vereniging Eigen Paard, een landelijke vereniging voor onafhankelijk advies met name voor aankoop van paarden. Inmiddels ben ik bestuurder.

Naast alle werkzaamheden sport ik twee keer per week en speel ik graag improvisatietheater. 

Paard & Partner
In juni 2018 heb ik de datingsite Paard & Partner opgericht, om mensen in de paardenwereld die op zoek zijn naar een partner met dezelfde passie aan elkaar te verbinden. Want verbinden van mensen en ideeën aan elkaar, dat kan ik goed, maar vind ik vooral heel erg leuk. Ik werk samen met andere professionals, zoals een datingcoach en fotograaf.

Aangezien niet iedereen een profiel wenst op een datingsite bieden we de mogelijkheid aan om persoonlijk te worden gematched via Love Flavour en nu ook via Matchmaker Brabant. Hierbij ga ik voor je op zoek naar een leuke partner.

Singlesplek
In mei 2023 is de community Singlesplek gelanceerd, dé community voor singles die ervaringen willen delen, anderen willen ontmoeten, elkaar willen helpen en leuke dingen willen doen!

Ik wil echt graag mensen samenbrengen en gelukkig zien. Door de datingsite, de activiteiten, de community en persoonlijke matchen hoop ik hieraan bij te kunnen dragen.

Liefs,

Ilse

Ilse Jespers

Siyenna van Peer

duizendpoot

Hoe leuk is mijn werk als  ̶M̶a̶t̶c̶h̶  contentmaker voor Matchmaker Brabant! 

Op een creatieve en leuke manier een social media post maken en dan ook nog eens liefde gerelateerd! Toen Ilse mij de vraag stelde of ik dit leuk zou vinden had ik maar één antwoord: ‘’Ja! Ik wil!’’

Vanuit een jarenlange interesse voor theater/entertainment begon ik aan de opleiding Leidinggevende Leisure & Hospitality aan de Rooi Pannen in Breda. Daar heb ik ervaring mogen opdoen in het organiseren en begeleiden van onder andere evenementen. 

Inmiddels ben ik afgestudeerd met een diploma op zak en ben ik werkzaam in mijn eigen bedrijf ‘De CreatieJungle’. Dit is ontstaan nadat ik voor het radioprogramma ‘De Avondmatties’ als producer ervoor zorgde dat de social media bijgehouden werd en er interactie was met de luisteraars. Dat is ook de plek waar ik Ilse ontmoet heb. Zij kwam langs in de show om te vertellen over het bijzonder leuke werk wat ze doet. Het was gelijk liefde op het eerste gezicht, want zeg nou zelf, je komt een Matchmaker niet dagelijks tegen toch! 😉

Sindsdien en ondersteun ik haar als zzp’er bij de social media van Matchmaker Brabant en vullen we elkaar enorm goed aan wanneer er ideeën zijn voor nieuwe evenementen. 

Ik krijg er energie van om met mensen in contact te zijn, nieuwe mensen te leren kennen en hen enthousiast te maken door onder andere de leuke en persoonlijke social media content! Volg jij @Matchmakerbrabant al? 😉  

Liefs,

Siyenna

Leny Verhoeven

Imago coach

Altijd al heb ik een voorliefde gehad voor het innerlijk én uiterlijk van de mens. Vanuit deze oprechte interesse werk ik als life- en imagocoach.  

Imagocoaching (kleuradvies, kledingadvies, lichaamstaal) 

Tijdens een (eerste) date spelen uitstraling, kleding en persoonlijke presentatie een belangrijke rol. De ander vormt al een indruk van je tijdens de eerste seconden van een ontmoeting zonder dat je ook nog maar een woord hebt gesproken!  Hoe je eruit ziet en hoe je je gedraagt in die eerste seconden kan dus direct het verschil maken!

De meesten onder ons zijn geneigd om in oude patronen terug te vallen en te kiezen voor de snelste en veiligste optie. Een goede outfit samenstellen kost nu eenmaal tijd en niet iedereen heeft de kennis en kunde de juiste kleding te kiezen voor de gelegenheid/date. 

Heb jij hulp nodig op het gebied van persoonlijke presentatie? 

Ik help je graag, zodat je met de beste versie van jezelf en vol zelfvertrouwen voor de dag kunt komen! Na een consult bij mij weet jij welke kleding, kleuren en dessins je uitstraling positief versterken. Daarnaast adviseer ik je op het gebied van je lichaamstaal. Indien gewenst kan ik je ook een make-up advies op maat aanbieden. 

Ik weet als geen ander dat kleding dragen waarin jij je mooi voelt van groot belang is voor je zelfvertrouwen en de eerste indruk die je maakt. Daarom wil ik je hierbij graag helpen! 
Door je mooie kanten te benadrukken, wil ik je te laten zien hoe mooi jij bent. 

Wens je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. E-mail mij via info@i-catch.eu.  

Watch
Our Story

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart