Singleloop

Deze date moet je niet laten lopen....

Hoe gaat het in zijn werk

Tinder, Happen en Innercircle zijn zooo 2020... Wandelen is het nieuwe stappen, dus trek je sexy loopschoenen maar aan en doe mee aan de Singleloop!

Loop mee

Reserveer alvast je deelname voor de Singleloop

We lopen alleen maar rondjes: de heren tegen de klok in, de dames met de klok mee (maar natuurlijk is iedereen vrij om lekker te lopen hoe en met wie ze willen 🏳️‍🌈). Kom jij de match van je leven tegen? 😍

Wanneer en waar? Dat blijft nog even een verrassing… Op de hoogte blijven? Volg deze pagina en schrijf je in voor de Singleloop! De eerder genoemde datum van 3 juni is helaas nog te vroeg. We krijgen van de gemeente Breda nog geen toestemming om zo’n groots evenement te organiseren. Hopelijk kunnen we binnenkort van start gaan.

We kunnen dit natuurlijk alleen organiseren als we de coronaregels kunnen naleven. Dat wil ook zeggen dat de datum nog niet vast staat, net als het aantal deelnemers dat mee mag doen. 

Je kan je alvast wel registreren, zodat je straks als eerste op de hoogte bent. Klik op die mooie rode knop hier onder om je vrijblijvend in te schrijven.

Met dank aan

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart