Singleloop

Deze date mag je niet laten lopen....

Leer anderen op een unieke en laagdrempelige manier kennen.

WALKIE TALKIE

Loop mee

Ontmoet jouw match bij de Singleloop

Ben je er klaar voor om jouw ideale match te ontmoeten? Doe mee aan de herfst van de enige echte Singleloop in Breda. We hebben de Singleloop vernieuwd, zodat je anderen nog makkelijker en op een leukere manier kunt leren kennen.

Wat is dan de bedoeling vraag je je zeker af? Nou, tijdens de Singleloop loop je rondjes aan de hand van vragen die iets over jou (en dus ook over de anderen) zeggen. In verschillende groepen leer je elkaar nog beter kennen.

Het evenement is na de wandeling namelijk nog niet afgelopen. Iedereen komt weer terug bij het T-Huis.

We verzamelen weer bij het T-Huis waar we nog gezellig kunnen borrelen en een dansje kunnen wagen. Schrijf je de nummers op van de vrijgezellen die je wel ziet zitten.. lopen… beter wil leren kennen en lever het bij ons in!

Wij voeren alle keuzes in in ons matchsysteem wat zal uitwijzen met wie je een wederzijdse match bent en welke mensen er een oogje op je hebben. Die uitslag krijg je de dag erop. 

Ook krijg je toegang tot ons online netwerk, Singlesplek! Hier kun je elkaar nog online terugvinden in een exclusieve groep voor de deelnemers.

De meeste deelnemers zijn tussen de 25 en 45 jaar oud. Dit is geen vereiste, maar meer iets van verwachtingsmanagement. 😉

Wil je deze en andere events van ons niet missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Super belangrijke info

Waar: T-Huis Breda
Wanneer: 26 september 2024
Tijd: 19:30 uur – 22:00 uur
Wie: Leuke singles tussen de 25 en 45 jaar
Prijs: € 20
Whatsapp/Tel: 085-0161312

Veelgestelde vragen

Zeker niet! We wandelen gewoon. 🙂 Zolang je maar sportief bent in de omgang.

Why nut? Wel graag even inschrijven 🙂

We zetten een korte route uit die je een paar keer kan lopen. Ondertussen kun je mooi iedereen spotten. Daarna verzamelen we weer bij het T-Huis, matchen we je en hebben we de afterborrel met muziek.

We proberen natuurlijk 50/50. Zorg daarom ook dat je een kaartje koopt van het juiste geslacht, ben je een man, dan koop je een ticket Man….

Iedereen is welkom, zolang je maar single bent en ouder dan 18 jaar. 🙂

Die staat nog niet gepland.

Gezien bij:

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart