Singleloop

Deze date moet je niet laten lopen....

Singleloop

Nu nog meer dan je al van ons gewend bent

Loop mee

Ontmoet jouw match bij de Singleloop

Ben jij helemaal klaar om jou ideale match te ontmoeten? Ben je het eindeloze swipen op Tinder helemaal zat en heb je zin in een leuke avond?

Dan is dit je kans! Kom naar de editie van de Singleloop in Breda. De singleloop zal van start gaan bij het T-Huis in het Valkenbergpark in Breda.

Niet sportief, geen probleem! De Singleloop is geen hardloopwedstrijd, maar echt een leuke manier om de ware te ontmoeten.

Wat is dan de bedoeling vraag je je zeker af? Nou tijdens de singleloop loop je alleen maar rondjes: de heren tegen de klok in, de dames met de klok mee (maar natuurlijk is iedereen vrij om lekker te lopen hoe en met wie ze willen). Vanuit daar volg je de route door het park die wij voor je hebben uitgezet.

Tijdens deze editie leer je in een ontspannen setting andere singles kennen tijden het wandelen. Nieuw zijn onze ijsbrekertjes tijdens de loop en we eten ook gezellig iets samen! Voor wie daarna nog een klein dansje durft te wagen is er ruimte zat bij de afterparty 😏.

Het evenement is na de wandeling namelijk nog niet afgelopen. Je komt weer terug bij het T-Huis waar een lekker drankje en een DJ op je staan te wachten. Ondertussen gaan wij aan de slag om de matches te maken en hoor je tijdens het feest wie je graag beter wil leren kennen!

De meeste deelnemers zijn tussen de 30 en 50 jaar oud. Dit is geen vereiste, maar meer iets van verwachtingsmanagement. 😉

Wil je deze en andere events van ons niet missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Gezien bij:

Super belangrijke info

Wie: Leuke singles
Prijs: € 24,50 (€ 20 early bird ticket t/m september)
Inclusief drankje tegen de zenuwen
Inclusief DJ (ook tegen de zenuwen)
Whatsapp/Tel: 085-0161312

Veelgestelde vragen

Zeker niet! We wandelen gewoon. 🙂 Zolang je maar sportief bent in de omgang.

Why nut? Wel graag even inschrijven 🙂

We zetten een korte route uit die je een paar keer kan lopen. Ondertussen kun je mooi iedereen spotten. Daarna verzamelen we weer bij het T-Huis, matchen we je en hebben we de afterborrel met DJ.

We proberen natuurlijk 50/50. Zorg daarom ook dat je een kaartje koopt van het juiste geslacht, ben je een man, dan koop je een ticket Man….

Iedereen is welkom, zolang je maar single bent en ouder dan 18 jaar. 🙂

Die moeten we nog plannen.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart