Singleloop

Deze date moet je niet laten lopen....

Hoe gaat het in zijn werk

Tinder, Happen en Innercircle zijn zooo 2020... Wandelen is het nieuwe stappen, dus trek je sexy loopschoenen maar aan en doe mee aan de Singleloop!

Loop mee

Ontmoet jouw match bij de Singleloop

Ben jij helemaal klaar om jou ideale match te ontmoeten? Ben je het eindeloze swipen op Tinder helemaal zat en heb je zin in een leuke avond?

Dan is dit je kans! Kom naar de editie van de Singleloop in Breda. De singleloop zal van start gaan bij het T-Huis in het Valkenbergpark in Breda.

Niet sportief, geen probleem! De Singleloop is geen hardloopwedstrijd, maar echt een leuke manier om de ware te ontmoeten.

Wat is dan de bedoeling vraag je je zeker af? Nou tijdens de singleloop loop je alleen maar rondjes: de heren tegen de klok in, de dames met de klok mee (maar natuurlijk is iedereen vrij om lekker te lopen hoe en met wie ze willen). Vanuit daar volg je de route door het park die wij voor je hebben uitgezet.

Niemand gevonden, geen probleem! Het evenement is nog niet afgelopen, na de wandeling komen we weer terug bij het T Huis waar een lekker drankje en DJ Boris Smith op je staan te wachten.

De meeste deelnemers zijn tussen de 30 en 40 jaar oud. Dit is geen vereiste, maar meer iets van verwachtingsmanagement. πŸ˜‰

Zien wij je daar en je ware misschien ook?Β 

Gezien bij:

Super belangrijke info

Datum: 12 mei 2022
Tijd: 19:30 uur – tot het niet meer gezellig isΒ 
Waar: T Huis Valkenbergpark
Wie: Leuke singles
Prijs: € 15,- (€ 12, 50 early bird)
Inclusief drankje tegen de zenuwen
Inclusief DJ Boris Smith! (ook tegen de zenuwen)
Whatsapp/Tel: 085-0161312

Veelgestelde vragen

Zeker niet! We wandelen gewoon. πŸ™‚ Zolang je maar sportief bent in de omgang.

Why nut? Wel graag even inschrijven πŸ™‚

We zetten een korte route uit die je 2x kan lopen. Ondertussen kun je mooi iedereen spotten. Daarna verzamelen we weer bij het T-Huis en hebben we de afterborrel met DJ.

We proberen natuurlijk 50/50. Zorg daarom ook dat je een kaartje koopt van het juiste geslacht, ben je een man, dan koop je een ticket Man….

Iedereen is welkom, zolang je maar single bent en ouder dan 18 jaar. πŸ™‚

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart