Singlesborrel 60+

Vrijdag 29 september Oisterwijk

Lach, flirt en maak herinneringen

Laat je verleiden bij onze singlesborrel in Oisterwijk

Kom en beleef een onvergetelijke avond vol gezelligheid, ontmoetingen en hapjes tijdens onze speciale singlesborrel voor 60+ bij Het Boscafé in Oisterwijk!

Ben je op zoek naar nieuwe vriendschappen, interessante gesprekken of misschien zelfs een sprankje romantiek? Dan is dit het evenement voor jou! Maak kennis met gelijkgestemde singles in een ontspannen en vriendelijke sfeer.

🌳 Het pittoreske zijterras van Het Boscafé is exclusief voor ons gereserveerd, met sfeervolle statafels en comfortabele zitgelegenheid. Neem plaats, ontspan en geniet van de prachtige omgeving en elkaar.

Bij binnenkomst word je hartelijk verwelkomd met een welkomstdrankje om de avond feestelijk in te luiden. De hapjes zorgen voor een smakelijk begin van de avond.

Maak gebruik van deze geweldige gelegenheid om nieuwe connecties te leggen, interessante gesprekken aan te knopen en wie weet, misschien zelfs die speciale persoon te ontmoeten die je hart sneller doet kloppen.

Reserveer snel je plek, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt! Aan de prijs ligt het ook niet, want voor € 27,50 heb je een geweldige avond en je krijgt ook nog eens toegang tot onze nieuwe community Singlesplek!

Enne, spread the word! Nodig je single vrienden uit en laten we er samen een geweldige avond van maken.

Super belangrijke info

Waar: Het Boscafe Oisterwijk
Wanneer: Vrijdagavond 29 september 2023
Tijd: 16:00 uur – 19:00 uur
Wie: Enthousiaste singles vanaf 60 jaar
Prijs: € 27,50 
Inclusief welkomstdrankje, klein hapje, muziek en ontmoetingen!
Whatsapp/Tel: 085-0161312

Veelgestelde vragen

Zeker, gezellig. Wel graag even inschrijven 🙂

We proberen natuurlijk 50/50. Zorg daarom ook dat je een kaartje koopt van het juiste geslacht, ben je een man, dan koop je een ticket Man….

Die staat nog niet gepland. Wellicht organiseren we een wintereditie. 

Gezien bij:

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart