Singlesplek X Duikboot

Flirten op een fesival

Vandaag ga ik jou versieren!

Speeddaten maar dan anders…

Singlesplek heeft de handen ineengeslagen met Duikboot festival om speciaal voor jullie een uniek evenement te organiseren.

👫 Of je nu op zoek bent naar een serieuze relatie, een nieuwe vlam wilt vinden of gewoon wilt genieten van een gezellige tijd met andere singles, dit is dé gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en onvergetelijke herinneringen te creëren. En dat op het leukste festival van Brabant!

🛟 We gooien je niet in het diepe, maar hebben een mooi programma voor jullie gemaakt, zodat je op een gemakkelijke manier de anderen leert kennen, zonder gênante stiltes. Trust us.

Om het ijs te breken word je warm onthaald met een drankje. We starten om 12:30 uur en een uurtje later heb je al tientallen andere singles leren kennen. En dat is nog niet alles, want wist je dat je elkaar na Duikboot ook nog online kunt spreken? Je krijgt namelijk toegang tot het nieuwe platform Singlesplek. 😍

Speeddaten maar dan anders…

Aanmelden voor het speeddaten kan niet meer, je kan je nog wel aanmelden voor de app SInglesplek. Hier kun je de andere singles van Duikboot online nog ontmoeten!

Super belangrijke info

Waar: Duikboot Festival
Wanneer: zaterdag 26 augustus 2023
Tijd: 12:30 uur – 13:30 uur
Wie: Enthousiaste singles 
Prijs: € 0,- (Je moet wel een ticket voor Duikboot hebben)
Inclusief welkomstdrankje en leuke ontmoetingen!
Whatsapp/Tel: 085-0161312

Veelgestelde vragen

Why nut? Wel graag even aanmelden 🙂

Iedereen is welkom, zolang je maar single bent en ouder dan 18 jaar. 🙂

Gezien bij:

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart