Vrouw 65 jaar Oosterhout
>
>
Vrouw 65 jaar Oosterhout

Vrouw 65 jaar Oosterhout

Over

José is een zorgzame en empathische vrouw met een warme uitstraling. Na een huwelijk van 35 jaar en een relatie van bijna 3 jaar, is José nu op zoek naar een man waar ze nog een gezellige tijd mee kan beleven. José heeft twee kinderen die al op zichzelf wonen en ze is de trotse oma van vier kleinkinderen.

José geniet van veel verschillende activiteiten zoals lezen, tv kijken en spelletjes spelen. Ze gaat ook graag dansen of gezellig iets drinken of shoppen met een vriendin. Ze heeft gewerkt in de uitvaartbranche en op dit moment is ze actief als vrijwilliger in het ziekenhuis. Ze vindt het heerlijk wanneer haar kinderen langskomen en ze past met enige regelmaat op de kleinkinderen.

Ze kent veel mensen en ze wordt omschreven als empathisch, zorgzaam en een gevoelsmens. Ze staat altijd klaar voor anderen en geniet van het gezelschap van vrienden en familie. Haar enige uitdaging is dat ze moeite heeft om nee te zeggen, omdat ze anderen graag helpt en zich inzet voor anderen.

José is een actieve en zelfstandige vrouw die graag fietst en regelmatig wandelt. Ze heeft een rijbewijs en bezit een auto, maar verplaatst zich het liefst op de fiets wanneer dat mogelijk is. Misschien is haar volgende tochtje wel samen met jou.

Persoonlijk

Lengte: 1.63 m
Haar: gemêleerd grijs/zwart haar
Postuur: normaal/volslank
Kledingstijl: casual,
Roken: nee
Drankje: bij gelegenheden

alisa-anton-u_z0X-yrJIE-unsplash

Ze zoekt

José zou graag een lieve man ontmoeten, liefst met een Brabantse achtergrond.

Het beste past een man tussen de 60-70 jaar bij haar, het liefst is hij iets groter dan zijzelf.

Spreekt haar profiel je aan en ben je ook op zoek naar een liefdevolle relatie, laat het ons dan zeker even weten en wie weet brengen we jullie met elkaar in contact.

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match. 

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart