Vrouw 73 jaar Antwerpen
>
>
Vrouw 73 jaar Antwerpen

Vrouw 73 jaar Antwerpen

Over

Marietta, een charmante, vriendelijke vrouw. Ze kleedt zich altijd netjes en heeft een open uitstraling. Ze heeft een passie voor mooie kleding. Jarenlang heeft ze haar eigen damesboetiek met succes gerund, eerst in Kapelle en later ook in Antwerpen. Een man met een ondernemend karakter zou dan ook goed bij haar passen.

Ze heeft een aantal mooie langere relaties gehad. Met de man uit haar eerste huwelijk heeft ze twee zonen en inmiddels heeft ze ook een kleindochter. Op sociaal gebied heeft Marietta vriendinnen waar ze dagelijks contact mee heeft. Ze staat bekend om haar positieve instelling en vriendelijke karakter. Daarbij kan ze goed luisteren en houdt van een goed gesprek, het liefst in een kleine setting.

We kunnen wat zeggen dat Marietta een actieve en dynamische vrouw is. Ze leest graag een goed boek, ze houdt van breien en wandelen met haar hondje. Ook kan ze goed haar tijd in de tuin doorbrengen, want ze is gek op bloemen en om buiten te zijn. Daarnaast gaat deze bourgondische vrouw iedere week uit eten.

Haar muzikale voorkeuren variëren van disco en hardrock tot klassiek, waarbij bij Bon Jovi het volume omhoog gaat. Muziek luisteren is dan ook een van de dingen die ze graag doet. Ze geniet ook echt van het leven en als jij dat als vlotte man ook doet, zijn jullie mogelijk een leuke match.

Persoonlijk

Lengte: 1.60 m
Kleur ogen: blauw
Haar: kort zwart geverfd haar
Kledingstijl: vrouwelijk casual
Roken: nee
Drankje: bij gelegenheid

alisa-anton-u_z0X-yrJIE-unsplash

Ze zoekt

Ze zou graag iemand ontmoeten die nog volop in het leven staat. Ze zoekt een verzorgde partner met een goede kledingstijl, Ze waardeert fatsoensnormen en hecht belang aan een goed gesprek.

Ben jij de ondernemende man die we zoeken? Heb en spreekt dit profiel je aan? Neem dan contact met ons op.

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match. 

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart