Vrouw 60 jaar Breda
>
>
Vrouw 60 jaar Breda

Vrouw 60 jaar Breda

Over

Monique is een levendige en creatieve vrouw vol ideeën. Ze is een echte combinatie tussen haar Brabantse moeder en Amsterdamse vader. Ze is adrem en een snelle denker en dat maakt haar gelijk een interessante vrouw. Met haar vrolijke en positieve uitstraling grijpt ze het leven met beide handen aan.

Ze heeft enkele langdurige relaties gehad en ze is moeder van drie volwassen zonen. Ze komt uit een ondernemend gezin. Zelf heeft ze jaren terug een eigen zaak gehad in Amsterdam en runt nu haar keramiek atelier vanuit Breda. Naast het creëren geeft ze ook cursussen en workshops en organiseert ze samen met collega’s een kunst event. In haar atelier zul je niet snel een rechte lijn vinden. De vormen zijn eerder vrij en speels, net zoals Monique zelf.

Monique is authentiek en ze zal zich niet snel anders voor doen dan ze is. Haar oprechtheid en eerlijkheid zijn verfrissend en inspirerend voor degenen om haar heen. Met haar vriendinnen kan ze ook echt plezier beleven en gaan ze bijvoorbeeld een weekendje weg. Ze heeft verschillende (groeps)reizen gemaakt en gaat jaarlijks naar Zuid Frankrijk met haar cursisten. Op het moment volgt ze een cursus Italiaans omdat ze ook regelmatig in Sardinië te vinden is.

Van keramiek tot het Jazzfestival, van luisterboeken tot reizen, Monique’s passies zijn net zo gevarieerd als zijzelf. Het “klassieke” sporten past overigens minder goed bij haar. Wel kan ze goed haar energie kwijt in het dansen van Lindy Hop. Ze vindt koken ook erg leuk, maar dan wel gezellig met z’n tweeën. Misschien wel met jou?

Persoonlijk

Lengte: 1.76 m
Kleur ogen: blauw/grijs
Postuur: normaal beetje meer
Haar: rood krullend haar
Kledingstijl: casual, creatief en kleurrijk
Roken: nee
Drankje: bij gelegenheid
Huisdieren: geen

Ze zoekt

Bij Monqiue past een man die wel iets ondeugends heeft en geniet van het leven. Iemand die zijn passies volgt en waar ze een goed gesprek mee kan voeren.

Ben jij de ondernemende en goed verzorgde man die we zoeken? En spreekt dit profiel je aan? Neem dan contact met ons op.

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart