Vrouw 32 jaar Den Bosch
>
>
Vrouw 32 jaar Den Bosch

Vrouw 32 jaar Den Bosch

Over

Eline, een vriendelijke en rustige vrouw, heeft na haar studie Geneeskunde in Nijmegen haar specialisatie in ouderengeneeskunde voortgezet in haar werk. Ze werkt 34 uur als ouderengeneeskundige op verschillende locaties in Den Bosch en wil zich verder ontwikkelen op dit gebied, met het plan om een kaderopleiding te volgen.

Ze heeft een mooi sociaal leven met een fijne vriendengroep uit haar studententijd, een goede vriendin en leuk contact met haar collega’s en broer. Hij woont in het buitenland en met hem bezoekt ze nog wel eens een concert. Zo staat Bruce Springsteen op de agenda.

Eline houdt van muziek. Ze vindt het heerlijk om mee te zingen met jaren 70/80 nummers in de auto en struint platenbeurzen af op zoek naar de leukste LP’s. Ze bakt op zijn tijd graag iets lekkers en ze kan enorm genieten van goede koffie (zowel het zetten als het drinken ervan). Om te ontspannen na haar werk haakt ze graag en kijkt ze naar humoristische programma’s of romantische films. Haar energie kan ze kwijt in de boksschool en ze traint op dit moment voor een loopevent.

Haar vakanties zijn bij voorkeur actief, met bergwandelingen of paragliden bovenaan haar lijstje. Een strandvakantie of kamperen is minder haar ding. Lekker eten is belangrijk voor haar en sluit mooi aan bij haar voorliefde voor Italië. Het liefst zou ze dit met een partner samen ondernemen.

Persoonlijk

Lengte: 1,65 m
Kleur ogen: blauw
Postuur: normaal
Haar: donkerblond, schouderlengte
Kledingstijl: smart, netjes
Roken: nee
Drankje: bij gelegenheid
Huisdieren: geen.

Ze zoekt

Eline zou graag een respectvolle man (32-40 jaar) met een gelijkwaardig denkniveau ontmoeten.

Iemand waarmee ze een gelijkwaardige relatie kan opbouwen. Ze zou graag zelf nog een gezin stichten en het heeft daarom haar voorkeur als hij zelf nog geen kinderen heeft.

Ben jij deze mannelijke man en spreekt dit profiel je aan? Neem dan contact met ons op.

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart