Vrouw 55 jaar omgeving Den Bosch
>
>
Vrouw 55 jaar omgeving Den Bosch

Vrouw 55 jaar omgeving Den Bosch

Over

Ze is een goed geklede vrouw met bruin haar en bruine ogen, een moderne, sterke vrouw die haar carrière en persoonlijk leven in evenwicht houdt en haar compassie en empathie verweeft in alles wat ze doet.

Haar ondernemende kant en het vermogen om meerdere dingen tegelijkertijd aan te pakken, hebben haar gebracht tot de positie van manager-directeur die ze nu bekleedt. Reizen maakt deel uit van deze verantwoordelijke baan.

Naast haar nette en geordende kant heeft ze ook een speelse, humoristische kant. Ze is een echte sfeermaker en laat graag anderen lachen. Het afspreken met haar familie en vrienden, van lunches tot avonden in het theater, is iets waar ze van houdt. In haar vrije tijd geniet ze van activiteiten zoals zwemmen, fitnessen en weekendjes weg.

Het zou een mooie aanvulling op haar leven zijn als ze dit met een partner kan delen. Hoewel ze zelf geen kinderen heeft, staat ze open voor een partner die dat wel heeft. Ze waardeert en begrijpt het belang van familie

Persoonlijk

Lengte: 1.70 m
Kleur ogen: bruin
Postuur: slank/normaal
Haar: donkerbruin halflang
Kledingstijl: casual/chic
Roken: nee
Drankje: wijntje bij gelegenheid

Ze zoekt

Ze zou graag een man van rond haar leeftijd ontmoeten, die wat gezien heeft van de wereld.

Ze waardeert het wanneer iemand een eigen mening heeft, maar ook openstaat voor inzichten en ideeën.

Spreekt dit profiel je aan en zou je deze vrouw beter willen leren kennen? Neem dan contact met ons op.

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.