Vrouw 35 jaar Breda
>
>
Vrouw 35 jaar Breda

Vrouw 35 jaar Breda

Over

Mare is een interessante, enthousiaste en avontuurlijke vrouw en past niet in een standaard hokje. Door haar oprechtheid en authenticiteit weet je precies wat je aan haar hebt. Ze is open-minded, gemakkelijk in de omgang en heeft een rijk sociaal leven.

Mare is ook iemand die zich op persoonlijk vlak blijft ontwikkelen. Op dit moment is ze haar eigen bedrijf aan het opzetten. De vrijheid en creativiteit die daarbij komen kijken, passen goed bij haar.

Dat Mare veel passies heeft is duidelijk. Ze houdt van (latin) dansen, krachttrainen, yoga, maar ze kan ook goed een serie kijken op de bank of een hapje gaan eten met vrienden

Ze heeft landen in Azië, Afrika en Europa bezocht en als het even kan, voegt ze Australië en Midden-Amerika toe aan dit lijstje. Het lijkt haar dan extra leuk om wat extremere activiteiten samen te ondernemen, zoals duiken en parachutespringen.

Persoonlijk

Lengte: 1.72 m
Kleur ogen: bruin
Postuur: slank
Haar: lang, blond
Kledingstijl: casual chic
Roken: sociale gelegenheden
Drankje: ja
Huisdieren: hond

Ze zoekt

Bij Mare past een sociaal ontwikkelde man (27-39 jaar). Iemand die emotioneel toegankelijk is en net als zij (sarcastische) humor heeft.

Ze vindt grotere mannen met een sportief postuur aantrekkelijk.

Ben een man die Mare uit kan dagen en spreekt dit profiel je aan? Neem dan contact met ons op.

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart