Vrouw 63 jaar Roosendaal
>
>
Vrouw 63 jaar Roosendaal

Vrouw 63 jaar Roosendaal

Over

Dian is een enthousiaste en betrokken vrouw met een hart van goud. Haar zachtaardigheid en zorgzaamheid maken haar tot een fijn gezelschap voor de mensen om haar heen. Ze heeft haar roeping gevonden in de zorg en werkt al haar hele leven in deze sector.

Haar indrukwekkende opleiding omvat disciplines als ziekenzorg, zorgcoördinator, pedicure, voetreflexzone therapie en palliatieve zorg, waardoor ze een schat aan kennis en ervaring heeft opgebouwd. Momenteel is ze een toegewijde teamleidster bij een kloostergemeenschap, waar ze 32 uur per week haar expertise en liefdevolle aandacht inzet.

Ze is opgegroeid in het buitengebied in een groot gezin. Af en toe drinkt ze nog eens een kopje thee bij haar broers of zus. Uit haar 15-jarig huwelijk heeft Dian twee zonen, die inmiddels hun eigen weg zijn gegaan. Ze hebben goed contact met elkaar en ze heeft een bijzondere plek in haar hart voor haar kleindochter. Met vriendinnen bezoekt ze wel eens een schouwburg of gaat ze ergens lunchen.

Dian geniet van de buitenlucht en koestert de natuur. Ze voelt zich het gelukkigst wanneer ze bij het strand of in een bos is of wanneer ze heerlijk bezig is in haar tuin. Fietsen en wandelen zijn een paar van haar favoriete bezigheden. Ook heeft ze een creatieve kant, waarbij ze graag tekent en heerlijke gerechten bereidt in de keuken. Ook beoefent ze pilates en verschillende vormen van yoga.

Als het op televisie aankomt, houdt Dian van programma’s zoals Holland’s Got Talent, muziekprogramma’s, actualiteiten en documentaires. Ze laat zich graag meevoeren door romantische films en waargebeurde verhalen. Dat kan ook zijn met een goed boek in het zonnetje.

Dian is niet alleen een bezige bij, maar ook zorgzaam, spontaan, empathisch en altijd bereid om anderen bij te staan. Ze kan goed luisteren en ze is klaar om liefde en geluk te delen met iemand die haar waardeert. Ze zou het erg leuk vinden om ook samen weekendjes weg te gaan en nieuwe mooie herinneringen te maken.

Persoonlijk

Lengte: 1,76 m.
Postuur: slank/normaal
Kleur ogen: blauw
Haar: kort, blond krullend haar
Kledingstijl: casual
Roken: Nee
Drankje: Bij gelegenheid
Huisdieren: geen

alisa-anton-u_z0X-yrJIE-unsplash

Ze zoekt

Dian waardeert een opgewekte, opgeruimde en vriendelijke persoonlijkheid. Ze ontmoet het liefst een verzorgde man van haar leeftijd met een normaal postuur. Een partner mag binnen een half uur rijden van haar wonen.

Ben jij deze niet-rokende man en houdt je van het buitenleven? Zou je graag leuke dingen ondernemen met deze lieve vrouw? Reageer dan op haar profiel en dan brengen we jullie graag met elkaar in contact.

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match. 

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart