Vrouw 66 jaar Rosmalen
>
>
Vrouw 66 jaar Rosmalen

Vrouw 66 jaar Rosmalen

Over

Bij Monique voel je je meteen op je gemak. Ze is een warme, spontane, empathische en ondernemende vrouw. Ze communiceert verbindend, kan goed luisteren en is van jongs af aan gedreven en veerkrachtig.

Professioneel gezien heeft Monique een indrukwekkende carrière achter de rug, met een focus op management, coaching en begeleiding in het onderwijs. Momenteel werkt ze voor een samenwerkingsverband voor basisscholen, waar ze haar expertise inzet om oplossingen te vinden voor diverse uitdagingen op verschillende niveaus. Deze zomer gaat ze met pensioen. Ze gaat zeker niet achter de geraniums zitten. Monique heeft namelijk veel verschillende interesses en heeft een mooi sociaal leven waar ze nu meer bewust van kan gaan genieten.

Monique is een gevoelsmens. Ze kan enorm genieten van de zee en de natuur, houdt van golfen, wandelen, fietsen, skiën, zeilen en ze wordt vrolijk van salsadansen. Ze gaat minimaal twee keer per week naar de sportschool en heeft met haar vrienden geregeld etentjes, samen koken, samen borrelen, samen erop uit. Gezellig een terrasje pakken of een goede film kijken of naar theater of musea. Uit haar huwelijk heeft ze twee volwassen kinderen en inmiddels is ze ook een trotse oma van drie kleinkinderen.

Monique heeft al mooie landen van de wereld gezien, maar kan ook genieten van de schoonheid van Nederland. De landen rondom de Middellandse zee hebben haar voorkeur. Ze zou haar kleurrijke leven graag willen delen met een gelijkgestemde man.

Persoonlijk

Lengte: 1,64 m
Kleur ogen: groen/bruin
Postuur: slank
Haar: blond, schouderlengte
Kledingstijl: casual, vlot en eigen stijl
Roken: nee
Drankje: bij gelegenheid of gezellig thuis bij de kachel
Huisdieren: geen

Ze zoekt

Ze valt op vlotte, sportieve, attente mannen (62-71 jaar) met pretoogjes en humor en een normaal postuur.

Haar ideale partner is empathisch en integer, deelt haar passie voor het leven, reizen en genieten van alle mooie momenten.

Ben jij deze sprankelende man en spreekt dit profiel je aan? Neem dan contact met ons op.

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart