Vrouw 27 jaar Boxtel
>
>
Vrouw 27 jaar Boxtel

Vrouw 27 jaar Boxtel

vrouw matchmaker brabant

Over

Deze creatieve vrouw heeft van haar hobby haar beroep kunnen maken. Ze is grafisch ontwerpster bij een groot bedrijf waar ze creatieve producten voor winkelketens maakt. Ze werkt full time en vooral met veel plezier.

Het is een rustige meid, ze kan goed luisteren en ze is erg loyaal, maar ze kan ook lekker lui zijn. Dan volgt ze een Netflix serie of speelt ze een game. Fotograferen is een hobby van haar, daar kan ze ook heerlijk creatief mee bezig zijn. Een andere hobby is het verzorgen van de planten in haar woonkamer. Haar woning is gezellig en Scandinavisch ingericht. Binnenkort loopt hier een katje rond.

Ook houdt ze van vakanties, maar dan niet op de camping. Geef haar maar een gezellig huisje of een hotel. Het zal je niet verbazen dat Scandinaviƫ een van haar favoriete bestemming is, maar ook IJsland en Spitsbergen zou ze nog willen bezoeken.

Persoonlijk

Lengte: 1.63 m
Kleur ogen: blauw/grijs/groen
Haarlengte: schouderlengte
Haarkleur: rossig
Kledingstijl: casual/ze draagt graag blazers

vrouw man

Ze zoekt

Ze zou graag een leuke (Brabantse) jongen ontmoeten tussen de 26-32 jaar oud waar ze fijne gesprekken mee kan voeren en ze haar passies mee kan delen.

Ben jij een rustige man, vind je humor belangrijk en sta je open voor een leuke date met haar, neem dan contact met ons op,

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match. 

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart