vrouw 29 jaar Reusel
>
>
vrouw 29 jaar Reusel

vrouw 29 jaar Reusel

Over

What you see is what you get en in dit geval is dat Karin! Deze 29-jarige enthousiaste meid heeft een passie voor muziek. Ze speelt gitaar en zingt in een koor. Ze heeft sowieso een brede muzieksmaak en ze houdt er dan ook van om evenementen bezoeken, een drankje te doen, te dansen, sporten en muziek te maken. Maar ook met shoppen, make up, avondje Netflixen, een terrasje pakken en uiteten gaan maak je haar blij.

Deze sportieve meid kun je ook terugvinden in de sportschool voor een uurtje Zumba, Pilates of Body Attack. Dat energieke past goed bij haar. Karin is ook zorgzaam, spontaan en een ambitieuze onderneemster. Wist je dat ze een eigen bedrijf heeft voor de evenementenbranche?

Persoonlijk

Lengte: 1.69 m
Kleur ogen: bruin
Haarlengte: lang
Haarkleur: donkerblond
Kledingstijl: vrouwelijk, zoals jurken en rokjes en altijd verzorgd

Ze zoekt

Ze is nogal een ‘gever’ en zou het leuk vinden als een man ook tijd voor haar vrijmaakt, trots op haar is en samen de wereld aan wil gaan. Ze is wat betreft loyaliteit redelijk van de oude stempel. Als ze voor iemand kiest, gaat ze er volledig voor! 

Ben jij een zorgzame lieve man (27-34 jaar), maar ook zeker een ondernemende en ambitieuze manen sta je open voor een leuke date met Karin, neem dan contact met ons op. Ps, roken is een no-go. 🙂

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match. 

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart