Vrouw 34 jaar Eindhoven
>
>
Vrouw 34 jaar Eindhoven

Vrouw 34 jaar Eindhoven

Over

Marly is een sprankelende en aantrekkelijke vrouw die klaar is voor een nieuwe liefde. Ze woont met veel plezier samen met haar kat in een appartement in Eindhoven. Ze heeft een opleiding tot pedagogisch medewerker gevolgd en werkte met veel plezier in de kinderopvang. Nu werkt ze in een rustigere omgeving en werkt ze al een aantal jaar als hostess.

Doordat Marly vriendelijk, oprecht en sociaal is heeft ze een hoop fijne mensen om zich heen. Vriendschappen gaan ver terug en ook is het contact met haar familie erg goed. Haar warme persoonlijkheid zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt bij haar.

Ze heeft een rijk sociaal leven, met veel leuke hobby’s en verschillende sporten. Ze zorgt goed voor zichzelf door gezond te eten en actief te blijven. Ze volgt theaterlessen, waar ze veel heeft geleerd en haar creativiteit kwijt kan. Al jarenlang danst ze met plezier hiphop en daarnaast beoefent ze yoga om in balans te blijven.

Marly houdt van de natuur en rust en geniet van wandel- en fietstochten, waarbij ze de mooiste routes ontdekt. Cultuur is een andere passie; ze houdt van stedentrips en nieuwe dingen ontdekken. Misschien wel samen met jou…

Persoonlijk

Lengte: 1.70 m
Kleur ogen: bruin/groen
Postuur: slank
Haar: lang, donkerblond
Kledingstijl: vrouwelijk casual
Roken: nee
Drankje: bij gelegenheid
Kids: Nee, kinderwens

Ze zoekt

De ideale partner van Marly is sociaal, verzorgd en heeft zijn eigen passies.

Ze vindt het heerlijk om diepgaande gesprekken te kunnen voeren en om elkaar te kunnen inspireren en uitdagen.

Ben jij deze fantastische man en spreekt dit profiel je aan? Neem dan contact met ons op.

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart