vrouw 35 jaar Waalwijk
>
>
vrouw 35 jaar Waalwijk

vrouw 35 jaar Waalwijk

Over

Dat we hier te maken hebben met een bezige bij kunnen we wel zien aan al haar hobby’s en de tweede studie die ze op het moment volgt. Ze is namelijk net begonnen aan de bachelor Orthopedie in België. Hiervoor heeft ze al een studie Mens en Techniek succesvol gevolgd. Naast haar studie is ze gastvrouw bij de Efteling, maar haar ambitie is om een leuke baan te vinden die aansluit op haar studie.

Ze heeft ook veel hobby’s. Zo traint ze twee keer per week op het hockeyveld en speelt ze normaal gesproken wedstrijden in de weekenden. Ze houdt van wandelen, fietsen en tuinieren. Ze doet aan bloemschikken en volgt een cursus als edelsmid en bezoekt graag musea.

Thuis heeft ze een aantal zeebravinken. Hier heeft ze ook wel eens een nestje van gehad. Ze is vriendelijk, behulpzaam en geduldig. Ze heeft een rustig karakter en wil eerst nog wel eens de kat uit de boom kijken.

Ook heeft ze al aardig wat landen bezocht, zoals Singapore, India en Indonesië. Nepal was ook zeker favoriet. Helaas is de reis naar Zuid Afrika door corona niet doorgegaan, maar ook Japan staat nog op haar lijstje. Vooral de vriendelijke mensen in deze landen spreken haar erg aan. Een strandvakantie is niet aan haar besteed. Wist je trouwens dat ze ook Indonesisch kan koken?

Persoonlijk

Lengte: 164 m
Postuur: gemiddeld
Kleur ogen: groen/grijs
Haarlengte: half lang
Haarkleur: donkerbruin krullend
Kledingstijl: casual/netjes

alisa-anton-u_z0X-yrJIE-unsplash

Ze zoekt

Ze is opzoek naar een lieve en respectvolle Brabantse man (29- 35 jaar) met een MBO+/HBO achtergrond .

Ben je een actieve, sociale man met een verzorgd uiterlijk, houd je van (verre) reizen en spreekt dit profiel je aan? Neem dan contact met ons op, Ze zou graag een wandeling met je willen maken.

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match. Voor het matchen en het regelen van de date vragen wij een kleine vergoeding van € 75,00. 

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart