Vrouw 36 jaar Best
>
>
Vrouw 36 jaar Best

Vrouw 36 jaar Best

Over

Hariëtte is een rustige, loyale en zorgzame vrouw. Deze mooie eigenschappen sluiten goed aan bij haar werk als verzorgende. Ze werkt namelijk al 20 jaar met veel passie bij dezelfde zorginstelling. Op dit moment is ze naast het verzorgen van een groep dementerenden verantwoordelijk voor zorg-leefplannen van de cliënten en is ze het aanspreekpunt voor de families en artsen. Ze wil zichzelf blijven ontwikkelen en volgt daarom een opleiding tot verpleegkundige.

Ze is de oudste uit een gezin van vier. Samen met haar jongere broers is ze opgegroeid op de kippenboerderij van haar ouders. Toen ze begin 20 was verhuisde ze haar haar eigen appartement en inmiddels heeft ze een eigen huis gekocht. Hariëtte houdt van een opgeruimd huis, wat ze landelijk/modern heeft ingericht.

Om te ontspannen doet ze aan yoga en vindt ze het heerlijk om uit te slapen. Ook kan ze genieten van een goede serie of programma’s zoals Wie is de mol en de Verraders. Ze is trouwens gek op escaperooms. Misschien ontsnappen jullie binnenkort wel samen…

Persoonlijk

Lengte: 1.67 m
Postuur: normaal
Kleur ogen: bruin
Haar: rossig, schouderlengte
Kledingstijl: casual
Kinderen: geen kinderwens
Huisdieren: vissen
Rookt: nee
Drankje: nee

alisa-anton-u_z0X-yrJIE-unsplash

Ze zoekt

Hariëtte zou graag een vriendelijke en spontane man ontmoeten waarmee ze fijne gesprekken kan voeren.

Ze vindt het belangrijk dat hij verzorgd is en zijn zaken op orde heeft en ze zou het leuk vinden als het een Brabantse man is

Ben jij die vlotte man tussen de 35 en 42 jaar zonder kinderen en spreekt haar profiel je aan? Neem dan contact met ons op.

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match. 

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart