Vrouw 38 jaar Breda
>
>
Vrouw 38 jaar Breda

Vrouw 38 jaar Breda

actieve vrouw 38 jaar Breda

Over

Deze leuke, empathische vrouw is iemand waar je op kunt bouwen. Ze werkt fulltime als juf en haalt daar veel plezier uit. Ze gaat voor haar leerlingen in het basisonderwijs door het vuur, maar ook in haar privéleven is ze erg loyaal. Ze heeft enkele goeie vriendinnen die ze regelmatig ziet, maar kan daarnaast ook goed alleen zijn. Wel mist ze die speciale vrouw om samen van het leven te genieten. Want het is immers veel gezelliger met zijn tweeën!

Ze is zorgzaam en eerlijk, houdt van gezelligheid en is ondernemend. Ook is ze zeker sportief: het lijkt haar erg leuk om samen met haar toekomstige partner te wandelen of fietsen. Ze pakt ook weleens een SUPboard en zwemt regelmatig. Maar een borreltje op zijn tijd mag zeker niet ontbreken, het leven moet gevierd worden!

Ze is echt een natuurliefhebber en gek op reizen: ze heeft erg genoten van haar reis naar Thailand en reisde ook regelmatig alleen in Europa. Maar ze kan ook in en om het huis in haar appartement in Breda lekker genieten. Lekker series kijken op Netflix of live sport kijken vindt ze ook leuk.

Persoonlijk

Positieve vrouw, leuke uitstraling
Postuur: normaal
Kleur ogen: grijs-blauw
Haar: bruin, halflang krullend
Kledingstijl: casual

vrouw man

Ze zoekt

Ze zou graag een actieve, sociale vrouw ontmoeten die net als zij van wandelen en fietsen houdt en het leuk vindt om samen te borrelen.

Als die vrouw ook een kinderwens heeft, dan is dat een pre. Huisdieren zijn ook geen probleem, ze wil zelf op termijn wel een kat of hond nemen.
Ben jij deze vrouw en spreekt dit profiel je aan? Neem dan contact met ons op.

Contact

Zou je graag in contact willen komen met deze single, laat het ons dan weten. Je kan kosteloos reageren op de profielen van onze singles. 

We nemen contact met je op en bekijken of jullie een mogelijke match zijn. Wie weet ontmoeten jullie elkaar binnenkort tijdens een passende date.

Reageren kan via onderstaand formulier, geef daarbij aan om welke single het gaat.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart