Vrouw 40 jaar Breda
>
>
Vrouw 40 jaar Breda

Vrouw 40 jaar Breda

bewuste lieve vrouw 40 jaar

Over

Deze lieve en intelligente vrouw is de trotse moeder van twee kinderen. Ongeveer de helft van de tijd wonen ze met z’n drieën in een heerlijk huis in een groene omgeving.

Niet alleen tijdens het dagelijkse leven is ze bezig met duurzaamheid, ook in haar werk heeft ze die passie gevonden. Ze houdt ervan om de wereld beter te maken. Een mooi voorbeeld vindt ze Fifteen van Jamie Oliver.

Ze heeft rechten gestudeerd aan de universiteit en nog verschillende opleidingen afgerond. Ze is enthousiast en empathisch. Ze spreekt graag af met vrienden en houdt van het maken van een wandeling. Ze heeft heel de wereld over gereisd, van Amerika tot Japan.

Persoonlijk

Lengte: 167 m
Postuur: gemiddeld
Kleur ogen: blauw
Haarlengte: half lang
Haarkleur: donkerbruin
Kledingstijl: casual/netjes

alisa-anton-u_z0X-yrJIE-unsplash

Ze zoekt

Ze is opzoek naar een partner in crime, vooral wat duurzaam-heid betreft. Een man waar ze een goed gesprek mee kan voeren. Ze zou het heerlijk vinden als hij ondernemend is, maar ook graag samen thuis tijd wil doorbrengen. Zelf gaat ze casual/netjes gekleed en houdt van mannen in pak. Ben jij een intelligente en respectvolle man en spreekt dit profiel je aan? Neem dan contact met ons op.

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match.

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart