vrouw 43 jaar Made
>
>
vrouw 43 jaar Made

vrouw 43 jaar Made

vrouw matchmaker brabant

Over

Wat is dit een gezellige Brabantse vrouw! Als moeder van 4 jongens weet ze als geen ander hoe je het iemand naar de zin kan maken. Denk bij haar maar aan een grote tafel in de woonkeuken vol vrienden, lekker eten, drankjes en gezelligheid. Ze wilde altijd al moeder zijn van een groot gezin en ze is dan ook gezegend met haar jongens. (Drie van hen wonen bij haar, de oudste woont samen met zijn vriendin in de buurt.)

Het mooie aan haar is ook dat ze een open boek is. Niks blijft onbesproken, maar discreet is ze zeker. Ze heeft een prachtige positieve instelling en veel humor. Ook heeft ze een goed sociaal leven en fijne vriendinnen waar ze op zijn tijd lekker gek mee kan doen. Deze vriendinnen omschrijven haar als een warme vrouw, zorgzaam, (te) eerlijk, maar vooral een levensgenieter. Iets met een grote mond en een klein hartje… 😉

Niet alleen haar huis ziet er keurig netjes uit, zelf komt ze ook goed voor de dag. Ze maakt zich altijd op, draagt leuke kleding en kan gerust een dag op hakken rondlopen. Vooral haar uitstraling is fantastisch. Je weet gewoon wat je aan haar hebt.

Ze runt samen met iemand anders een voetbalkantine. Ze houdt van spelletjes, avondje bioscoop, concerten, tennis en ze vindt het heerlijk om op skivakantie te gaan. Het liefste zou ze heel de wereld zien.

Er valt nog zoveel meer over haar te vertellen.

Persoonlijk

Vriendelijke en vlotte verschijning
Postuur: normaal
Kleur ogen: bruin
Haarlengte: boblijn en in lagen
Haarkleur: donkerblond
Kledingstijl: casual

alisa-anton-u_z0X-yrJIE-unsplash

Ze zoekt

Ze is opzoek naar ondernemende, actieve man. Hij rookt niet neemt initiatief en heeft beslist geen snor of baard. Hij heeft een slank tot normaal postuur, is blank en niet te klein. Bij voorkeur tussen de 40-52 jaar.

Ben jij een man die een eigen mening heeft, weet waar hij voor staat en spreekt dit profiel je aan? Neem dan contact met ons op.

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match. Voor het matchen en het regelen van de date vragen wij een kleine vergoeding van € 75,00. 

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart