Vrouw 51 jaar Oss
>
>
Vrouw 51 jaar Oss

Vrouw 51 jaar Oss

Over

Als je graag een interessante, gevatte en lieve vrouw wil ontmoeten, lees dan zeker even verder.

Deze vrouw maakt gelijk indruk op je. Met haar hartelijke en oprechte benadering voel je je snel op je gemak bij haar. Ze heeft een open, no nonsens houding, waarmee ze al veel voor elkaar heeft gekregen. Ze is pas haar eigen bedrijf gestart waarbij haar eigenschappen goed aansluiten. Als re-integratie specialist helpt ze mensen die langdurig ziek zijn aan ander werk. Hiervoor heeft ze als IT-manager gewerkt voor een internationaal bedrijf.

Vrijheid is belangrijk voor deze oorspronkelijk Haagse vrouw. Ze heeft een fijn leven en woont samen met haar hond in een mooi (en opgeruimd) huis. Ze kan prima een weekend alleen thuis zijn, maar is liever onder de mensen en op pad. Haar werk is haar passie en daarnaast kan ze erg genieten van een hapje eten met vrienden of een avondje naar een concert of theater. Ze heeft een rijk sociaal leven en houdt van het voeren van goede gesprekken.

Twee keer per week sport ze (met toch wel iets tegenzin ;)) bij de fysio. Ze heeft begin 2022 een maagverkleining gehad en ze merkt dat steeds fitter wordt. Waar ze ook energie van krijgt, is om hard mee te zingen in de auto.

Ze heeft een lange relatie gehad met een man met twee kinderen. Zelf heeft ze geen kinderen, maar kan goed met kinderen overweg. Mede door deze relatie weet ze dat ze nu graag iemand zou ontmoeten, waarmee ze een gelijkwaardige relatie kan opbouwen. Ze is open minded, links georiënteerd, heeft heerlijke (sarcastische) humor en een goede dosis zelfkennis.

Persoonlijk

Lengte: 1.77 m
Postuur: maatje meer
Kleur ogen: blauw
Haar: kort blond/bruin haar
Kledingstijl: van colbert tot casual
Roken: nee
Drankje: zelden

alisa-anton-u_z0X-yrJIE-unsplash

Ze zoekt

Ze zou graag een man ontmoeten die goed voor zichzelf zorgt, een beetje lef heeft, maar vooral mensen in hun waarde laat.

Ben jij de empathische man die we zoeken? Lijkt het je leuk om haar beter te leren kennen? Laat het ons dan weten. We brengen jullie graag in contact met elkaar.

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match. 

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart