Vrouw 54 jaar Dorst
>
>
Vrouw 54 jaar Dorst

Vrouw 54 jaar Dorst

Over

Deze vrouw heeft sinds haar 16e liefde voor de scheepvaart ontdekt. Wat begon als een klein schip samen met haar partner van destijds is uitgegroeid tot een mooi bedrijf. Met haar compagnon runt ze een groot schip voor vloeibare lading. Hij vaart, zij verzorgt alles er omheen met klanten, administratie, personeel, enz. Door haar werk is ze erg flexibel. Het grootse gedeelte werkt van vanuit huis, maar gaat ook met enige regelmaat naar haar schip toe. Hier kan ze vol passie over vertellen. Een mooie uitspraak van haar: “Als het schip in beweging is, ben ik ook in beweging”

Het is een gezellige, lieve en oprechte vrouw. Ze gaat graag een wijntje drinken of iets eten met vriendinnen, maar vindt het ook heerlijk om alleen te zijn. Ze woont vlak bij het bos en iedere dag loopt ze hier zeker 5 kilometer met haar hond.

Ze is bescheiden, zorgzaam, onafhankelijk en heeft een open houding. Ze kleedt zich vrouwelijk en draagt niet veel make-up. Ze kan gemakkelijk contact maken met anderen. In het verleden heeft ze een horecagelegenheid gehad, waarbij de zaak gevuld was met voetbalverenigingen, pooltafels en een hoop gezelligheid.

Ze is ook een echte muziekfanaat. In het verleden trok ze er nog wel eens op uit met de camper om bandjes te luisteren, het liefst op kleinschalige muziekfestivals. Ze luistert dan graag naar blues en rock. Het zou haar leuk lijken om dit weer wat meer te doen. Misschien met jou?

Persoonlijk

Lengte: 1,76 m
Postuur: slank
Kleur ogen: blauw
Haar: donkerblond schouderlengte
Kledingstijl: vrouwelijk, casual
Kinderen: geen
Huisdieren: hond
Rookt: ja
Drankje: Ja

alisa-anton-u_z0X-yrJIE-unsplash

Ze zoekt

Ze zou graag een vriendelijke man ontmoeten waarbij ze zich geliefd en beschermd voelt. Het heeft haar voorkeur dat hij groter is dan 1.85 m, en dat hij normen en waarden heeft.

Ben jij die man tussen de 52-60 jaar waar ze goede gesprekken mee kan voeren en die er graag op uit trekt? Neem dan contact met ons op.

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match. 

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart