Vrouw 55 jaar Zuid Holland
>
>
Vrouw 55 jaar Zuid Holland

Vrouw 55 jaar Zuid Holland

Deze interessante vrouw is ondernemend, onafhankelijk en ze weet wat ze wil. Ze is opgegroeid in een warme en hechte familie.

Over

Deze interessante vrouw is ondernemend, onafhankelijk en ze weet wat ze wil. Ze is opgegroeid in een warme en hechte familie. Haar moeder was hoofdverpleegkundige en haar vader ondernemer in de Rotterdamse haven.

Zelf heeft ze verschillende (internationale, universitaire) studies gevolgd en al op jonge leeftijd werd ze zaakwaarneemster voor een Italiaans bedrijf. Dit bleek het begin van een veelzijdige, internationale en succesvolle carrière. Ze is CEO/ MD geweest bij grote multinationals en heeft nu een eigen adviespraktijk; is tevens voorzitter van de Raad van Commissarissen bij een public fund. waarvoor ze in Maleisië, het VK, Italië en Monaco heeft gewoond. Momenteel heeft ze al een aantal jaar haar eigen bedrijf in Nederland, gespecialiseerd in infrastructuur en energie. Ze spreekt vloeiend Italiaans, Engels, Frans en Duits.

Haar passie voor Italië is ontstaan tijdens de vakanties met haar ouders naar het Gardameer, met name de taal, cultuur en religie spreken haar erg aan. Ze is Protestants opgegroeid, maar door haar belangstelling in religies heeft ze de overstap gemaakt naar het Katholieke geloof.

Deze vrouw heeft een hele brede interesse en is selectief in hoe ze haar (vrije-) tijd besteedt. Ze geniet van lezen, ze houdt van muziek, kunst en diepgaande gesprekken. Ze ziet er fantastisch uit en leeft in goede gezondheid, mede door bewust met voeding om te gaan en veel te sporten, maar ze geniet ook erg van uit eten gaan en een goed glas wijn

Ze heeft een aantal langere relaties gehad. Ze is elf jaar getrouwd geweest en heeft met deze man twee kinderen gekregen. Haar zoon woont op dit moment nog bij haar en haar dochter woont sinds kort op zichzelf. Ze heeft een erg goede band met haar kinderen en ziet ernaar uit haar fijne leven te delen in een liefdevolle relatie.

Persoonlijk

Lengte: 1.69 m
Kleur ogen: grijs/groen
Haarlengte: schouderlengte
Haarkleur: blond
Kledingstijl: vrouwlijk/netjes

vrouw man

Ze zoekt

Bij deze vrouw past een masculiene man. Een levensgenieter die zich niet laat beperken door financiën. Een man met wie ze diepgaande gesprekken kan voeren en een gepassioneerde relatie aan kan gaan. Ze zou graag een goed verzorgde, sportieve man willen ontmoeten om samen van het leven te kunnen genieten.

Contact

Zou je graag in contact willen komen met deze single, laat het ons dan weten. Je kan kosteloos reageren op de profielen van onze singles. 

We nemen contact met je op en bekijken of jullie een mogelijke match zijn. Wie weet ontmoeten jullie elkaar binnenkort tijdens een passende date.

Reageren kan via onderstaand formulier, geef daarbij aan om welke single het gaat.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart