Vrouw 59 jaar Hoenderloo
>
>
Vrouw 59 jaar Hoenderloo

Vrouw 59 jaar Hoenderloo

vrouw 59 zoekt goed verzorgde man

Over

Deze vrolijke en positieve vrouw komt uit een ondernemersfamilie. Het is dan ook niet vreemd dat ze naast haar werk op de universiteit een eigen psychologen praktijk heeft en ze voorzitter is bij diverse organisaties. Wat ze doet, doet ze met passie.

Het is een lieve, aantrekkelijke en sympathieke vrouw. Ze kan goed met mensen overweg en is positief ingesteld. Ze is loyaal en heeft een fijn sociaal leven. Dieren zijn ook erg belangrijk voor haar, niet alleen vanuit haar werk. Thuis heeft ze namelijk paarden, honden, schapen en katten rondlopen.

Naast haar werk en de dieren spreekt ze graag af met vriendinnen om bijvoorbeeld lekker te barbecueën of om naar een klassiek concert te gaan. Ook volgt ze een cursus Frans. Dat doet ze omdat ze jaarlijks gaat skiën in Frankrijk en hier in de toekomst nog een appartement zou willen.

Persoonlijk

Lengte: 1.53m
Postuur: slank
Kleur ogen: blauw/grijs
Haar: lang blond
Kledingstijl: casual/chic/rijkleding
Roken: nee
Drankje: gelegenheid
Kids: 2 (18 en 21 jaar) uitwonend

vrouw man

Ze zoekt

Ze zou graag een goed verzorgde, lieve man willen ontmoeten om een leuke relatie aan te gaan.

Sta je net als haar nog vol in het leven, ben je ongeveer haar leeftijd en spreekt haar profiel je aan? Neem dan contact op. We vertellen je graag meer.

Contact

Zou je graag in contact willen komen met deze single, laat het ons dan weten. Je kan kosteloos reageren op de profielen van onze singles. 

We nemen contact met je op en bekijken of jullie een mogelijke match zijn. Wie weet ontmoeten jullie elkaar binnenkort tijdens een passende date.

Reageren kan via onderstaand formulier, geef daarbij aan om welke single het gaat.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart