Vrouw 60 jaar Breda
>
>
Vrouw 60 jaar Breda

Vrouw 60 jaar Breda

gezellige creatieve vrouw uit Breda

Over

Deze gezellige vrouw is graag onder de mensen. Ze heeft een sociaal en spontaan karakter. Dat zorgt ervoor dat je je gelijk op je gemak voelt bij haar. Ze is geboren in Breda en afgelopen jaar verhuisd naar Oosterhout.

Ze is heerlijk creatief. Fotografie is haar grote hobby. Regelmatig trekt ze erop uit naar het bos en maakt ze prachtige foto’s. Ze maakt dan ook graag een wandeling in de natuur en dan het liefste van het pad af. Ze houdt van werken en ze is ook een harde werker, zo heeft jaren als kapster haar eigen zaak gehad, maar later ook een aantal horecazaken (samen met haar toenmalige partner). Nu werkt ze trouwens part-time in de horeca.

De Griekse eilanden zijn haar favoriete vakantiebestemming vanwege de cultuur en natuur. Heerlijk met een roseetje en een hapje op het terras, of zwemmen in de zee. Natuurlijk gaat haar camera mee op reis. Ze is moeder van twee jongens (19 en 29 jaar). Ze zou het leuk vinden als ze een man ontmoet die ook kinderen heeft.

Persoonlijk

Lengte: 1.68 m
Postuur: normaal
Kleur ogen: blauw
Haar: kort blond haar
Kledingstijl: casual
Roken: nee
Drankje: bij gelegenheid 

alisa-anton-u_z0X-yrJIE-unsplash

Ze zoekt

Een spontane man past goed bij haar, iemand die lekker zichzelf is. Ze zoekt een man met een eigen leven en het liefst niet te introvert.

Ben jij de Brabantse man (55 – 65 jaar) die we zoeken? Lijkt het je leuk om met haar te ontmoeten? Laat het ons dan weten. We brengen jullie graag in contact met elkaar.

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match. 

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart