Vrouw 63 jaar Loon op Zand
>
>
Vrouw 63 jaar Loon op Zand

Vrouw 63 jaar Loon op Zand

Brabantse vrouw uit Loon op Zand zoekt een vlotte man

Over

Deze vrouw staat nog volop in het leven. Ze werkt op het bedrijf van haar zoon, een bruisend recreatiebedrijf met fietsen, paarden en horeca, waar ze o.a. de administratie verzorgd, lesgeeft en buitenritten begeleidt.

Ze vindt het heerlijk om nog zo actief bezig te zijn. Dat zie je ook terug in haar hobby’s. Ze heeft een tijdje getennist, maar ze maakt ook graag een wandeling of trekt erop uit met haar mountainbike. Al kan ze ook wel eens lekker lui zijn. Daarnaast houdt ze van lezen en een goede film of serie kan ze ook waarderen.

Het is een integere vrouw, nuchter en zelfstandig. Ze houdt niet zo van grote mensenmassa’s, geef haar maar een lekker drankje op het terras. Ze vindt het leuk om stedentripjes te maken, maar een vakantie in de natuur is favoriet!
Haar huis staat in een gezellige straat tegen de bosrand aan. Ze heeft twee katten en als ze de tijd had zou een hond ook erg welkom zijn.

Persoonlijk

Lengte: 1.79 m
Kleur ogen: bruin
Haarlengte: schouderlengte
Haarkleur: bruin
Kledingstijl: casual/vlot

profielen matchmaker brabant

Ze zoekt

Ze zou graag een man ontmoeten die net als zij nog midden in het leven staat. Bij voorkeur tussen de 60-70 jaar. Ben jij een sociale man met empathisch vermogen en spreekt dit profiel je aan? Neem dan contact met ons op.

Contact

Zou je graag in contact willen komen met deze single, laat het ons dan weten. Je kan kosteloos reageren op de profielen van onze singles. 

We nemen contact met je op en bekijken of jullie een mogelijke match zijn. Wie weet ontmoeten jullie elkaar binnenkort tijdens een passende date.

Reageren kan via onderstaand formulier, geef daarbij aan om welke single het gaat.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart