Vrouw 64 jaar Loon op Zand
>
>
Vrouw 64 jaar Loon op Zand

Vrouw 64 jaar Loon op Zand

Over

Deze vrouw van 64 jaar staat nog volop in het leven en werkt op een manege, waar ze een mix van kantoorwerk doet en ook haar passie voor paarden kan vervullen. Ze geeft af en toe paardrijlessen en begeleidt buitenritten voor de gasten, variërend van hotelkamers tot trekkershutten en vakantiehuizen. De meeste tijd besteedt ze aan deze taken, en ze geniet van het buiten zijn. Ze spreekt verschillende talen, waaronder Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Ze heeft in de loop der jaren verschillende relaties gehad, waaronder een langdurige. Uit dit huwelijk heeft ze een zoon. Haar huis staat in een gezellige straat tegen de bosrand aan. Ze heeft twee katten en als ze de tijd had zou een hond ook erg welkom zijn.

Haar interesses variëren van werken tot lezen, wandelen, mountainbiken en paardrijden, maar is geen fanatieke sporter. Al tennist ze graag voor de gezelligheid.
Af en toe rookt ze en ze drinkt wel eens, maar ze heeft geen problemen met roken of alcoholgebruik bij anderen.

Ze geniet van uit eten gaan en heeft een brede muzieksmaak, van pop tot klassiek en geeft de voorkeur aan klassieke concerten boven grote festivals. Ze is niet echt een uitgaanstype en vermijdt grote mensenmassa’s.

Al met al is ze op zoek naar een nieuwe partner, bij voorkeur een man tussen de 65 en 75 jaar oud, die midden in het leven staat maar niet te dominant is. Ze waardeert empathie en hoopt dat haar toekomstige partner ook van uit eten gaan houdt. Ze vindt het leuk om stedentripjes te maken, maar een vakantie in de natuur is favoriet! Misschien wel met jou…

Persoonlijk

Lengte: 1.79 m
Kleur ogen: bruin
Haarlengte: schouderlengte
Haarkleur: bruin
Kledingstijl: casual/vlot

profielen matchmaker brabant

Ze zoekt

Ze zou graag een man ontmoeten die net als zij nog midden in het leven staat. Bij voorkeur tussen de rond haar leeftijd. Ben jij een sociale man met empathisch vermogen en spreekt dit profiel je aan? Neem dan contact met ons op.

Contact

Zou je graag in contact willen komen met deze single, laat het ons dan weten. Je kan kosteloos reageren op de profielen van onze singles. 

We nemen contact met je op en bekijken of jullie een mogelijke match zijn. Wie weet ontmoeten jullie elkaar binnenkort tijdens een passende date.

Reageren kan via onderstaand formulier, geef daarbij aan om welke single het gaat.