Vrouw 66 jaar Zevenbergen
>
>
Vrouw 66 jaar Zevenbergen

Vrouw 66 jaar Zevenbergen

Deze vrouw zelfstandige vrouw zou graag een LAT-relatie aangaan met een gezellige man.

Over

Deze vrouw is nog lekker actief met haar eigen bedrijf. Haar werk is dan ook haar passie. Ze werkt gemiddeld zo’n 30 uur als medisch pedicure vanuit huis, maar ook op locatie.

Als ze niet aan het werk is, gaat ze graag bij haar kinderen en kleinkinderen langs. Ook ziet ze haar broer, vrienden en vriendinnen regelmatig. Ze vindt het leuk om dan met ze naar een terrasje te gaan, een filmpje te kijken of gewoon een stukje te fietsen of wandelen, maar ook voor een bezoekje naar de sauna kun je haar gemakkelijk overhalen. Ze vindt koken erg leuk en houdt er van om met vrienden en familie thuis te eten.

Reizen doet ze graag. Ze heeft al veel Europese landen bezocht, maar ook Ghana en Gambia heeft ze bezocht. Het liefst trekt ze erop uit met haar camper en gaat ze naturistisch kamperen. Mocht de mogelijkheid zich voordoen, dan zou ze Gambia nog graag bezoeken.

Het is een verzorgde vrouw, een opgeruimd type en houdt niet van onrecht. Naar eigen zeggen is ze trouwens nooit chagrijnig.

Persoonlijk

Lengte: 1.72 m
Kleur ogen: groen/bruin
Haarlengte: schouderlengte
Haarkleur: grijs
Kledingstijl: casual
Overig: Bril
Rookt niet

vrouw man

Ze zoekt

Ze zou graag een gezellige, man ontmoeten met een normaal postuur tussen de 62-68 jaar oud. Iemand waarmee ze haar liefde voor kamperen mee kan delen.

Ben jij die zelfstandige man, past een LAT relatie bij jou en spreek haar profiel je aan, neem dan contact met ons op.

Contact

Zou je graag in contact willen komen met deze single, laat het ons dan weten. Je kan kosteloos reageren op de profielen van onze singles. 

We nemen contact met je op en bekijken of jullie een mogelijke match zijn. Wie weet ontmoeten jullie elkaar binnenkort tijdens een passende date.

Reageren kan via onderstaand formulier, geef daarbij aan om welke single het gaat.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart