Vrouw 67 jaar Omgeving Eindhoven
>
>
Vrouw 67 jaar Omgeving Eindhoven

Vrouw 67 jaar Omgeving Eindhoven

Over

Deze vrouw houdt ervan als je je mannetje kan staan, dat kan zij namelijk ook. Het is een keurig opgeruimde vrouw. Ze ziet er prachtig uit. Alles is op elkaar afgestemd, haar kleding, make up en haar haar.

Bij haar voel je je gelijk thuis. Het is dan ook niet vreemd dat ze gastvrouw is bij het gemeenschapshuis bij haar in de buurt. Dat doet ze voor de gezelligheid. Ze heeft namelijk altijd met veel plezier gewerkt in de modebranche. Dat ze van gezelligheid houdt blijkt ook uit haar favoriete bezigheden. Ze gaat graag naar het theater, cabaret of naar de bioscoop (met name filmhuisfilms).

Ze heeft veel vriendinnen en een warme band met haar familie. Ze komt uit een groot gezin en heeft zelf twee dochters en vier kleinkinderen. Daar is ze gek op en zij zijn dan op haar. Met het gezin gingen zij altijd op vakantie naar Frankrijk. Helaas is haar man zo’n elf jaar geleden overleden. Ze waren echte maatjes.

Het is een lieve, vriendelijke, gezellige en aantrekkelijke vrouw. Ze heeft veel zelfkennis en is een lekkere pittige tante. Bij haar past dan ook alleen een vlotte man, die voor zichzelf op kan komen.

Persoonlijk

Vrouwelijk, verzorgd en aantrekkelijk
Lengte: 1.61m
Kleur ogen: blauw/groen
Haarlengte: schouderlengte
Haarkleur: mahonie
Kledingstijl: sportief, modern, maar kan ook klassiek zijn.

vrouw man

Ze zoekt

Ze zou graag een leuke (Brabantse) man ontmoeten tussen de 64-68 jaar oud. Een man die nog volop in het leven staat. Ze houdt van grote mannen en roken is een no-go.

Ben jij die vlotte man, vind je humor belangrijk en spreek haar profiel je aan, neem dan contact met ons op,

Contact

Zou je graag in contact willen komen met deze single, laat het ons dan weten. Je kan kosteloos reageren op de profielen van onze singles. 

We nemen contact met je op en bekijken of jullie een mogelijke match zijn. Wie weet ontmoeten jullie elkaar binnenkort tijdens een passende date.

Reageren kan via onderstaand formulier, geef daarbij aan om welke single het gaat.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart