Vrouw 66 jaar Omgeving Eindhoven
>
>
Vrouw 66 jaar Omgeving Eindhoven

Vrouw 66 jaar Omgeving Eindhoven

vrouw matchmaker brabant

Over

Deze vrouw houdt ervan als je je mannetje kan staan, dat kan zij namelijk ook. Het is een keurig opgeruimde vrouw. Ze ziet er prachtig uit. Alles is op elkaar afgestemd, haar kleding, make up en haar haar.

Bij haar voel je je gelijk thuis. Het is dan ook niet vreemd dat ze gastvrouw is bij het gemeenschapshuis bij haar in de buurt. Dat doet ze voor de gezelligheid. Ze heeft namelijk altijd met veel plezier gewerkt in de modebranche. Dat ze van gezelligheid houdt blijkt ook uit haar favoriete bezigheden. Ze gaat graag naar het theater, cabaret of naar de bioscoop (met name filmhuisfilms).

Ze heeft veel vriendinnen en een warme band met haar familie. Ze komt uit een groot gezin en heeft zelf twee dochters en vier kleinkinderen. Daar is ze gek op en zij zijn dan op haar. Met het gezin gingen zij altijd op vakantie naar Frankrijk. Helaas is haar man zo’n elf jaar geleden overleden. Ze waren echte maatjes.

Het is een lieve, vriendelijke, gezellige en aantrekkelijke vrouw. Ze heeft veel zelfkennis en is een lekkere pittige tante. Bij haar past dan ook alleen een vlotte man, die voor zichzelf op kan komen.

Persoonlijk

Vrouwelijk, verzorgd en aantrekkelijk
Lengte: 1.61m
Kleur ogen: blauw/groen
Haarlengte: schouderlengte
Haarkleur: mahonie
Kledingstijl: sportief, modern, maar kan ook klassiek zijn.

vrouw man

Ze zoekt

Ze zou graag een leuke (Brabantse) man ontmoeten tussen de 64-68 jaar oud. Een man die nog volop in het leven staat. Ze houdt van grote mannen en roken is een no-go.

Ben jij die vlotte man, vind je humor belangrijk en spreek haar profiel je aan, neem dan contact met ons op,

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match. 

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart