Vrouw 71 jaar Ulvenhout
>
>
Vrouw 71 jaar Ulvenhout

Vrouw 71 jaar Ulvenhout

Over

Deze van oorsprong Peruaanse vrouw woont al zo’n 40 jaar in Nederland. Ze heeft haar Nederlandse man leren kennen in Lima, ze hebben een tijdje op Curaçao gewoond en uiteindelijk zijn ze verhuisd naar Ulvenhout. Ze had toen haar studies Bedrijfskunde en accountancy afgerond aan de universiteit van Lima. Ze spreekt aardig Nederlands, maar haar moedertaal is Spaans.

Ze hebben allebei met veel passie gewerkt. Hij in een metaalbedrijf en zij had haar eigen onderneming hydrocultuurplanten voor het bedrijfsleven. Dit was succesvol door haar visie, oog voor detail, lef en inzet. Toen haar man ziek werd is ze gestopt met haar zaak. Uiteindelijk is hij vier jaar geleden overleden. Ze hebben samen 3 kinderen gekregen en ze heeft vijf kleinkinderen. Zij wonen in Amsterdam en Voorschoten en ze hebben fijn contact met elkaar.

Door haar Latijns-Amerikaanse roots houdt ze van kleur in haar leven. Haar katholieke geloof is belangrijk voor haar, net als haar vrijheid en sociale leven. Ze is aangesloten bij verschillende verenigingen. Ook gaat ze iedere week naar de sportschool en tennissen met haar vriendinnen. Ze reist graag, houdt van dansen en ze maakt graag wandelingen in de natuur.

Het is een vrouw met een rijk sociaal leven. Ze is ondernemend, open, lief en temperamentvol. Ze is nog erg vitaal en zou dit ook graag terug zien in een partner, net als haar culturele achtergrond.

Persoonlijk

Jonge uitstraling
Lengte: 1.57 m
Haar: donker haar
Normaal postuur
Kledingstijl: conservatief
Rookt niet
Drinkt bij gelegenheden

alisa-anton-u_z0X-yrJIE-unsplash

Ze zoekt

Ze zoekt iemand die graag wil ontdekken, ondernemend is, slim en sociaal. Hij komt uit een goed milieu, is tactvol, gevoelig en integer. Hij houdt van dansen. Een tikje klassiek.

Wereldburger en gezelligheidsmens.
Het heeft haar voorkeur dat hij net als zij katholiek is en weduwnaar.

Het liefst ontmoet ze een man die niet ouder is dan zij, ook een HBO of Universitaire studie heeft gevolgd en met pensioen is.

Ze zoekt iemand met een normaal postuur en verzorgd uiterlijk die niet rookt.

Contact

Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match. 

Heb je belangstelling of wil je meer info over een contactadvertentie? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart